Soalan Sering Ditanya
Anda mempunyai masalah? Marilah kita membantu anda dengan sebaik mungkin. Anda boleh mencari jawapan dalam senarai FAQ ini dan jika anda tidak mencari apa yang anda cari, e-mel kepada kami di support@timeteccloud.com dan kami akan berada di sana dengan anda.
Isu Umum
Pada Lesen Pengguna
Pada Lesen 10 Percuma Pengguna
Perkhidmatan dan ciri-ciri
Mengenai Mengintegrasikan TimeTec Leave & TimeTec TA
Pembayaran
Dalam percubaan
pada Penamatan
pada Sokongan
Pada Penyimpanan Data
 Isu Umum
1.  Sokongan tempatan untuk TimeTec Penyelesaian yang disediakan?

Ya. TimeTec mempunyai lebih daripada 200 penjual semula yang diberi kuasa dalam kira-kira 120 negara. Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel, Skype, Bual Google untuk 24 jam sehari, 7 hari perkhidmatan sepanjang tahun minggu.

2.  Mana lokasi TimeTec Penyelesaian Server?

Pada masa ini, platform TimeTec yang terletak di West California, Amerika Syarikat.

3.  Adakah anda menyediakan platform awan anda sendiri, atau anda bekerja dengan vendor pihak ketiga?

TimeTec sedang bekerjasama dengan Amazon EC2 yang bertindak sebagai pembekal platform Cloud kami.

4.  Apakah jaminan uptime untuk TimeTec?

Sila klik di sini ( http://www.timeteccloud.com/guarantees ) untuk maklumat lanjut.

5.  Selamatkah data saya pada awan anda?

Jangan bimbang, kami menggunakan langkah berjaga-jaga untuk memastikan data anda selamat dan kami mempunyai rancangan pemulihan yang mencukupi bagi menguruskan data anda dalam awan kami.

6.  Adakah saya perlu memenuhi keperluan sistem untuk menggunakan TimeTec Tinggalkan?

Nasib baik, tidak. TimeTec Cuti bekerja di semua pelayar dan semua peranti mudah alih.

7.  Di mana saya boleh membeli TimeTec Tinggalkan? Jika saya di luar negara, saya masih boleh menggunakan produk anda?

Dalam era awan ini, selagi anda mempunyai sambungan internet, produk kami ada dan anda boleh memantau perkara walaupun anda berada jauh.

8.  Adakah TimeTec Tinggalkan terdapat di kawasan saya?

Ya, ia adalah, kerana TimeTec Cuti adalah sistem awan asas, ia boleh didapati di Internet pada setiap masa, boleh diakses di seluruh dunia.

9.  Adakah penyegerakan data antara aplikasi TimeTec dan web berlaku dengan serta-merta?

Pasti! Walau bagaimanapun, jika anda tidak pasti sama ada penyegerakan berlaku, muat semula skrin dan voila!

10.  Adakah saya perlu membeli aplikasi TimeTec atau adakah ia mempunyai pembelian dalam aplikasinya?

Aplikasi TimeTec boleh dipasang secara percuma dari iOS dan GooglePlay tetapi anda hanya boleh memanfaatkan sepenuhnya apabila anda melanggan penyelesaian TimeTec seperti TimeTec TA atau TimeTec Leave.

11.  Apakah tempoh masa yang diperlukan untuk pelaksanaan TimeTec Leave?

Ia bergantung pada berapa banyak pekerja syarikat anda dan bagaimana kompleksnya polisi cuti anda, peraturan akrual, sekatan dan lain-lain. Anda boleh melakukannya dalam masa beberapa jam atau untuk organisasi yang lebih besar, ia mungkin memerlukan masa yang lebih lama. Anda tidak perlu risau kerana pasukan sokongan TimeTec akan sentiasa berada di sana untuk membantu anda.

 Pada Lesen Pengguna
1.  Apakah rasional pengecasan TimeTec Leave oleh blok 10 pengguna dan bukannya mengira lesen dengan bilangan pengguna yang tepat untuk mengurangkan kos pelaksanaan?

Perolehan kakitangan tidak pernah berubah dan sentiasa berubah dalam syarikat. Untuk mengenakan bayaran untuk lesen individu untuk setiap pekerja baru adalah rumit kerana anda perlu melalui langganan lesen TimeTec Leave dan proses pembayaran sebelum dia boleh didaftarkan ke dalam sistem, atau anda perlu membatalkan lesen pengguna jika dia / dia telah meletak jawatan. Mengecas 10 pengguna bagi setiap blok lesen pengguna akan memastikan bahawa sesebuah syarikat mempunyai beberapa lesen ganti untuk digunakan pada bila-bila masa. Yuran langganan lesen TimeTec Leave hanya USD2 setiap pengguna sebulan, relatif rendah di pasaran, dan minimum 10 pengguna sebagai satu unit lesen kumpulan hanya untuk mewajarkan pelaburan dan komitmen kami untuk menyediakan sistem yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai untuk anda.

2.  Sekiranya syarikat saya mempunyai kitaran bil bil langganan dalam satu tahun, dan pada pertengahan tahun ini, kami menyewa beberapa kakitangan baru dan kami kehabisan lesen pengguna ganti, bolehkah saya membeli Lesen Kumpulan Pengguna baru dan masih menyegerakkan dengan kitaran bil saya?

Ya, anda boleh melanggan Lesen Kumpulan Pengguna baru pada bila-bila masa, dan menyegerakkannya pada tarikh luput (dikira bulanan) kitaran pengebilan anda. Anda akan dikenakan caj mengikut tarikh luput yang telah ada. Sebaliknya, jika anda ingin mengurangkan Lesen Kumpulan Pengguna anda kerana pengurangan kakitangan, anda boleh berhenti melanggan dan mendapatkan pengembalian wang itu meminimumkan caj administrasi sebanyak USD10 dan caj bank dengan sewajarnya.

Nota: Tempoh Diskaun Langganan tidak terpakai bagi langganan Lesen Kumpulan Pengguna tambahan antara Kitaran Bil.

3.  Bolehkah data percubaan percuma saya dipindahkan ke akaun langganan saya untuk menjimatkan tugas berulang pada sistem dan kemasukan data?

Pasti. Sistem kami direka untuk membolehkan data percubaan percuma dipindahkan ke akaun yang dilanggan untuk mengelakkan kemasukan data dan sistem yang berulang.

 Pada Lesen 10 Percuma Pengguna
1.  Adakah kita perlu menyediakan maklumat kad kredit untuk mendapatkan lesen percuma ini?

Jangan ambil dompet anda lagi; kami tidak memerlukan sebarang maklumat kad kredit untuk akaun percuma ini, mempercayainya, ia PERCUMA. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk menambahkan lebih banyak lesen, kami menawarkan beberapa kaedah pembayaran untuk diteruskan.

2.  Bolehkah saya membuat lebih daripada satu akaun 10 akaun lesen pengguna untuk syarikat saya dan menyegerakkan semua data pekerja untuk mengelakkan daripada membayar langganan?

Anda tidak dibenarkan berbuat demikian, kerana setiap syarikat berhak hanya untuk satu akaun percuma TimeTec Leave dengan 10 lesen pengguna. Adalah sukar bagi sebuah syarikat untuk mengekalkan beberapa akaun dalam operasi dan rumit untuk menyegerakkan semua data pekerja. Apa-apa pelanggaran dasar lesen bebas kami boleh menyebabkan penggantungan akaun berlesen pengguna berganda anda.

3.  Adakah data saya akan disimpan walaupun akaun tidak aktif?

Ya, kami akan menyimpan data walaupun akaun anda tidak aktif tetapi usaha akan diambil untuk memberitahu anda tentang ketidakaktifan akun anda.

4.  Adakah saya akan mendapat sokongan penuh dari pasukan teknikal anda walaupun saya menggunakan akaun percuma ini?

Percayalah, kami tidak akan meninggalkan anda di belakang; pasukan teknikal kami akan sentiasa memberi sokongan penuh kepada kami kerana kami melayan semua pengguna akaun TimeTec Leave yang sama; berhak kepada keistimewaan pengguna.

5.  Adakah akaun percuma mempunyai ciri serupa dengan akaun berbayar penuh?

Ya, tidak ada yang tersembunyi atau dilumpuhkan hanya kerana akaun itu bebas. Kami sangat percaya bahawa dengan menyediakan syarikat-syarikat dengan akaun percuma ini, mereka dapat merasakan manfaat dari perisian secara menyeluruh dalam menguruskan perniagaan mereka, dan pada waktunya, akan mempertimbangkan TimeTec Leave sebagai solusi untuk mengendalikan karyawan mereka ketika perusahaan tumbuh.

6.  Jika saya memadamkan pengguna yang sedia ada, bolehkah saya membuat pengguna lain untuk menggantikan yang dipadam?

Ya, anda boleh mencipta pengguna lain untuk menggantikannya. Walau bagaimanapun ID dan alamat e-mel untuk pengguna yang dipadam tidak boleh digunakan lagi.

7.  Bagaimana jika saya memerlukan data pekerja yang ingin saya padamkan?

Anda perlu mengeksport setiap data pekerja sebelum meneruskan pemadaman.

8.  Adakah terdapat sebarang diskaun tambahan untuk lesen TimeTec Leave jika saya ingin membeli lebih banyak?

Pasti. Sekiranya anda membeli apa-apa blok tambahan bagi lesen pengguna, membayar setiap tahun akan memberi anda diskaun 10% lagi di atas akaun blok 1 percuma. Ketahui lebih lanjut mengenai harga Cuti TimeTec.

 Perkhidmatan dan ciri-ciri
1.  Bolehkah saya mendapatkan pemberitahuan segera apabila pekerja mengemukakan permohonan kebenaran mereka?

Ya. Pegawai atasan akan menerima pemberitahuan tolak dan juga e-mel untuk semua permohonan cuti.

2.  Bagaimana saya membuat permintaan cuti kelulusan?

Layari permintaan melalui aplikasi TimeTec Cuti atau web dan meluluskan. Butir-butir cuti dan senarai approvers disediakan untuk rujukan.

3.  Adakah saya dapat melihat daun ditempah pekerja lain?

Ya. Semua daun akan dipaparkan dalam kalendar untuk paparan pekerja.

4.  Adakah sistem sokongan pengimportan cuti kakitangan diambil dan keseimbangan?

Ya. Anda boleh mengimport cuti semasa diambil & keseimbangan dan mengimportnya ke TimeTec Leave menggunakan fail xls.

 Mengenai Mengintegrasikan TimeTec Leave & TimeTec TA
1.  Bolehkah TimeTec Leave boleh diakses dengan kelayakan yang sama seperti TA TimeTec?

Anda boleh melanggan dengan akaun pemilik yang sama untuk TA TimeTec dan TimeTec Leave. Perbicaraan boleh diaktifkan dalam tetapan Akaun Saya di Admin, di bawah Syarikat> Akaun Syarikat. Pengguna juga akan dapat menggunakan kelayakan log masuk yang sama untuk kedua-dua aplikasi.

2.  Adakah kami dapat berkongsi maklumat syarikat dan pengguna jika menggunakan kedua-dua TimeTec TA dan TimeTec Leave?

Pasti! Maklumat syarikat, struktur organisasi, jenis cuti akan dikongsi dalam dua aplikasi ini, jadi anda tidak perlu menetapkannya lagi. Walau bagaimanapun, untuk akaun pengguna, anda perlu memberi pengguna sistem anda kepada aplikasi yang betul agar mereka boleh menggunakan penyelesaian itu.

3.  Adakah daun yang diterimanya melalui TimeTec Leave boleh dilihat dalam jadual tugas & jadual dikonfigurasikan dalam TA TimeTec?

Ya, daun yang diluluskan akan dapat dilihat dalam Gambaran Keseluruhan Tinjauan MasaTec TA; dalam kedua-dua aplikasi web dan mudah alih.

Soalan-soalan mengenai modul TimeTec Leave App (pengguna pandangan pandangan)
1.  Apakah carta pai mewakili halaman utama dan adakah ia berubah mengikut baki cuti saya?

Carta pai mewakili jumlah elaun cuti anda untuk semua jenis cuti dalam tahun semasa. Setiap cuti yang digunakan akan ditolak dari baki anda dan baki semasa anda akan dapat dilihat pada carta pai dengan sewajarnya.

2. Bolehkah saya memohon cuti secara terus dari laman utama App?

 Ya. Ketik ikon + di bahagian atas sebelah kanan halaman. Tetapi, lebih mudah bagi anda menggunakan TimeTec Leave App pada telefon pintar anda. Jika anda tidak memasangnya, kini adalah masa yang tepat untuk melakukannya. App boleh didapati di iOS dan Android, hanya taip TimeTec Leave dan muat turun secara percuma.

3. Adakah terdapat fungsi kalendar dalam App, di mana saya boleh mendapatkan gambaran keseluruhan cuti setiap orang?

Fungsi kalendar akan tersedia dalam versi kedua TimeTec Leave App. TimeTec Leave dirancang untuk mempunyai tahap akses yang berbeza untuk setiap individu supaya anda hanya boleh melihat berdasarkan tahap akses anda. Bagaimanapun, kami akan membuat anda tidak lama lagi mengemas kini fungsi kalendar supaya dapat ditonton!

4. Apa yang akan berlaku selepas saya menghabiskan semua daun saya?

Anda tidak dibenarkan memohon sebarang cuti lanjut. Walau bagaimanapun, anda masih boleh memohon daun yang tidak dibayar, yang juga terdapat dalam pemilihan jenis cuti, dan ia perlu pergi ke proses kelulusan yang sama seperti jenis daun lain.

5. Bolehkah saya menyediakan akaun terus dari TimeTec Leave App?

Persediaan akaun hanya boleh dilakukan di portal web kerana terdapat banyak perincian yang perlu dilakukan oleh admin untuk tidak menimbulkan kesilapan ketika sistem telah digunakan. Oleh itu, persediaan disyorkan dilakukan pada skrin yang lebih besar seperti komputer dan bukannya telefon pintar skrin kecil.

6. Bolehkah saya menukar gambar profil saya atau maklumat lain seperti alamat dalam TimeTec Leave App?

Mengubah maklumat profil hanya boleh dilakukan oleh Admin kerana TimeTec Leave adalah sistem syarikat dan semua maklumat dalam TimeTec Leave mesti mengikuti maklumat dalam rekod pekerjaan anda. Sebarang perubahan maklumat mesti melalui Sumber Manusia dan kelulusan atasan anda.

7. Bolehkah saya menukar kata laluan saya pada TimeTec Leave App?

Ciri Lupa Kata Laluan akan tersedia dalam versi kedua aplikasi TimeTec Leave. Sekarang, anda boleh menukar kata laluan anda melalui web. Kami akan memaklumkan kepada anda mengenai perkembangan terkini. Tinggal!

8. Adakah terdapat apa-apa yang boleh saya lakukan di dalam App supaya saya mendapat kelulusan cuti saya lebih cepat?

Oh ya! Anda boleh menjejaki peluluskan anda di halaman terperinci aplikasi dan pelawat anda akan diberitahu dengan serta-merta. Walau bagaimanapun, jika kelewatan itu disebabkan oleh pelulus anda, tidak ada sistem yang boleh dilakukan tetapi anda boleh memanggilnya secara peribadi untuk mempercepatkan proses itu.

9. Adakah saya akan menerima apa-apa pemberitahuan jika cuti saya diluluskan / ditolak?

Ya. Anda akan menerima pemberitahuan aplikasi dan e-mel sebaik sahaja cuti anda diluluskan atau ditolak.

10. Adakah saya masih akan menerima sebarang pemberitahuan jika saya keluar dari App?

Ya. Selagi telefon bimbit anda disambungkan ke Internet, anda akan menerimanya.

Soalan-soalan mengenai modul Web TimeTec Cuti (titik admin pandangan)
1. TimeTec Leave App berhenti bekerja (sudah login) apabila saya menukar kata laluan saya di TimeTec Leave web. Adakah ini biasa? Jika ya, apa yang perlu saya lakukan?

Ya. Ini disebabkan oleh pengesahan keselamatan aplikasinya. Dalam erti kata lain, aplikasi mengesan kata laluan anda telah ditukar dan untuk terus log masuk dalam aplikasinya, anda perlu memasukkan kata laluan baru anda.

2. Akan menukar kata laluan pada TimeTec Leave menjejaskan penyelesaian lain yang telah saya langgan, seperti TimeTec TA?

Ya. Penyelesaian TimeTec menggunakan kaedah Single Sign On untuk pengesahan pengguna. Oleh itu, sebaik sahaja anda menukar kata laluan anda dalam apa-apa aplikasi, ia akan berkuat kuasa pada aplikasi lain juga.

3. Adakah Pengguna dapat melihat dengan tepat apa yang boleh dilakukan oleh Admin dalam TimeTec Leave?

Tidak. Admin akan dapat melihat modul kelulusan yang pengguna tidak dibenarkan mengakses.

4. Apakah perbezaan di antara akaun Admin dan Akaun Pengguna di TimeTec Leave?

Pentadbir akan dapat menetapkan tetapan cuti syarikat, meminda elaun cuti pengguna, baki, dan sebagainya. Selain itu, Jika Admin juga merupakan salah satu daripada pelaksana kepada kakitangan, dia akan dapat membuat kelulusan cuti. Sebaliknya, Pengguna dalam TimeTec Leave akan hanya dapat memohon / membatalkan cuti, melihat cuti & baki cuti mereka, kalendar dll.

5. Mengapa terdapat pilihan untuk menetapkan Deductible / Non-Deductible dan Dibayar / Tidak Dibayar di bawah Tambah Jenis Tinggalkan ? Aren 't istilah yang bermaksud kira-kira perkara yang sama?

Cuti perpuluhan adalah di mana cuti anda terdiri daripada jumlah baki tertentu, misalnya Cuti Tahunan. Cuti Tanpa Dimansuhkan adalah jenis cuti yang tidak terdiri daripada jumlah baki, misalnya cuti bersalin. Bergantung pada dasar syarikat, anda boleh menetapkan yang mana cuti itu dianggap Dibayar atau Belum Dibayar. Mari kita lihat contoh mudah: Syarikat mempunyai had dari segi jumlah Cuti Kecemasan yang diambil sehingga Cuti Kecemasan boleh ditolak dan boleh dilabelkan sebagai Tidak Dibayar. Cuti Bersalin, bagaimanapun, dianggap sebagai cuti tidak boleh ditolak dan dibayar.

6. Apakah fungsi Rujukan Warna di bawah Tambah Jenis Tinggalkan dan kenapa begitu penting?

Warna adalah untuk tujuan rujukan mudah apabila anda melihat carta dan kalendar pai laman utama.

7. Saya telah melihat kesilapan yang dikemukakan di bawah Tetapan Cuti, bolehkah saya menyunting kesilapan yang sepatutnya dan adakah tindakan itu akan berkuatkuasa dengan segera?

Ya. Semua tetapan yang diedit akan berkuat kuasa sebaik sahaja disimpan.

8. Adakah terdapat cara untuk saya membatalkan tindakan saya di bawah Tetapan Tinggalkan jika saya secara tidak sengaja memadamkannya?

Malangnya tidak. Anda perlu membuat Dasar Tinggalkan atau Tinggalkan Polisi lagi. Sila ambil perhatian bahawa mesej pengesahan akan diminta apabila anda memadam apa-apa.

9. Saya telah melihat Holiday Import di bawah tab Percutian, apakah sebenarnya ia berfungsi dan adakah ia berlaku untuk setiap negara?

Anda boleh mengimport cuti yang kami sediakan berdasarkan negara anda dan ia menjimatkan masa anda daripada menambahnya secara manual. Di samping itu, kami bekerja keras untuk mendapatkan senarai dikemas kini.

10. Bolehkah saya menetapkan tempoh bercuti secara manual jika saya tidak mahu bergantung pada fungsi Import Holiday?

Ya. Cukup pilih tarikh dan sertakan nama percutian.

 Pembayaran
1.  Saya don 't kepercayaan pembayaran dalam talian. Bolehkah saya menggunakan kaedah pembayaran yang lain?

Ya. Anda boleh membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Kami akan mengaktifkan akaun langganan anda sebaik sahaja kami telah menerima bayaran daripada penjual semula tempatan.

2.  Saya memilih untuk membayar dalam mata wang tempatan, apa yang perlu saya lakukan?

Kami mengenakan yuran langganan dalam dolar Amerika Syarikat. Jika anda ingin membayar menggunakan mata wang tempatan anda, anda boleh memilih untuk membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Tetapi jumlah itu akan berdasarkan kadar pertukaran ketika itu mata wang tempatan anda berbanding dolar AS.

3.  Adakah saya perlu membayar caj bank apabila saya membuat pembayaran dalam talian kepada anda?

No. Anda hanya perlu membayar jumlah yang tepat pada bil.

 Dalam percubaan
1.  Adakah mudah untuk mendaftar untuk akaun percubaan?

Oh, ya! Anda hanya perlu SIGN UP di laman web kami dan mengisi beberapa butiran penting dan anda boleh pergi. Walau bagaimanapun, kerana kami masih membangun TimeTec Leave, anda boleh menghantar pendaftaran anda terlebih dahulu. Kami akan mengemas kini anda apabila permohonan itu tersedia untuk percubaan.

 pada Penamatan
1.  Adakah saya mampu untuk mendapatkan apa-apa bayaran balik apabila syarikat saya mahu menamatkan langganan?

Ya, anda boleh mendapatkan bayaran balik bagi langganan yang tidak digunakan dikira dengan bulan tolak caj pentadbiran sebanyak US $ 10 dan caj bank.
Jika bayaran langganan anda telah dibayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami, anda perlu untuk memaklumkan kepada mereka untuk membantu anda menamatkan langganan anda dan anda perlu untuk mendapatkan bayaran balik anda daripada mereka.

2.  Bolehkah saya mengambil data syarikat saya apabila syarikat kami memutuskan untuk menamatkan langganan TimeTec Leave Solution?

Ya, kami akan menghantar pautan melalui e-mel berdaftar anda untuk anda muat turun data anda dalam format csv. Ia adalah disyorkan bahawa anda memuat turun data yang berkaitan semasa tempoh tangguh 45 hari. Selepas tempoh tangguh, kami akan memadam data anda dari server kami dan apa-apa kehilangan data selepas itu tempoh tangguh adalah menyesal.

3.  Bolehkah syarikat saya memperbaharui langganan saya apabila ia telah ditamatkan?

Pembaharuan langganan anda boleh didapati dalam tempoh 45 hari tempoh tangguh selepas penamatan diluluskan. Selepas itu, data anda akan dikeluarkan dari pelayan kami, dan anda perlu bermula dengan langganan baru dan pergi melalui semua sistem menubuhkan proses lagi.

 pada Sokongan
1.  Bagaimana saya boleh mendapatkan sokongan teknikal untuk Cuti Solution TimeTec?

Hantarkan e-mel kepada support@timeteccloud.com~~V dan maklum balas yang cepat daripada pasukan sokongan kami adalah terjamin. sokongan TimeTec disediakan 24-jam, 7 hari seminggu, sepanjang tahun.

2.  I 'm tidak biasa dengan Cuti Solution TimeTec. Apakah cara yang terbaik untuk setup akaun saya?

Wizard Pelaksanaan akan berada di sana untuk membantu anda. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengikuti arahan yang diberikan dan anda 'akan dapat setup akaun anda dalam masa yang singkat. Jika dalam mana-mana anda terjebak, sokongan disediakan untuk bantuan.

3.  Saya mahu memahami lanjut mengenai Cuti Solution TimeTec. Adakah latihan yang saya boleh hadir?

Kami akan menganjurkan sesi Webinar tidak lama lagi. Anda dialu-alukan untuk menyertai untuk memahami lebih lanjut mengenai penyelesaian. Sesi ini adalah percuma, tetapi anda perlu untuk menempah tempat duduk anda sebelum menyertai sesi. Jadual bagi sesi Webinar akan disediakan tidak lama lagi

 Pada Penyimpanan Data
1. Berapa lama TimeTec Leave menyimpan data cuti saya?

TimeTec Leave menyimpan data cuti anda selama 5 tahun; data langsung tersedia untuk tempoh 2 tahun, dan semua data selepas tempoh ini akan dipindahkan ke bahagian Arkib sehingga 3 tahun. Ambil perhatian bahawa anda boleh melanjutkan storan data untuk tambahan 1, 2 atau 3 tahun dengan caj minimum. Data arkib tersedia di Sokongan> Arkib.

2. Bagaimanakah TimeTec Leave membersihkan data saya yang lebih lama daripada 5 tahun?

Data cuti akan dibuang setiap hari. Sebagai contoh jika hari ini 2018-1-1, data cuti pada 2012-12-31 akan dibersihkan, dan sebagai hari berlalu, data dari 5 tahun yang lalu akan dibuang hari demi hari secara automatik.

3. Adakah saya perlu membuat sandaran data cuti saya secara manual?

Data cuti anda akan disimpan dengan selamat di pelayan kami sehingga 5 tahun, tetapi kami mencadangkan agar anda menyimpan data arkib yang melebihi tempoh 5 tahun untuk rekod anda sendiri. Ambil perhatian bahawa anda boleh mengeksport data cuti dari Laporan dan menyimpannya ke PC tempatan anda.

4. Bagaimanakah saya boleh melanjutkan tempoh penyimpanan data cuti?

Anda boleh melanggan tempoh storan data tambahan sebanyak 1, 2 atau 3 tahun dengan mengklik pada 'Extend Data Storage Period' (terpakai untuk pemilik akaun atau admin pengebilan sahaja). Ambil perhatian bahawa caj akan berdasarkan bilangan pengguna yang tersedia dalam tahun yang diarkibkan dan tempoh pelanjutan.
Anda akan melihat data lanjutan anda di Sokongan> Arkib.

Harga untuk Tambahan Penyimpanan Data merujuk kepada pautan ini. https://www.timetecleave.com/pricing_order