Mengapa TimeTec Tinggalkan?
Untuk mempermudahkan pengurusan cuti pekerja dengan proses permohonan dan kelulusan cuti yang lancar, rumus yang tersedia untuk pengiraan cuti pekerja yang kompleks berdasarkan pelbagai faktor seperti tempoh perkhidmatan, jenis cuti yang diambil, akruan dan sebagainya, dan ia memenuhi keperluan pekerja dengan Pelbagai profil.
TimeTec Leave menyediakan syarikat dengan sistem yang dapat menjamin kelayakan cuti pekerja yang tepat dan eligibilities yang mematuhi dasar syarikat dan undang-undang buruh.
TimeTec Leave memfasilitasi budaya kerja yang berdikari dan berdisiplin, di mana kedua-dua pekerja bertanggungjawab untuk merancang daun mereka dengan sewajarnya dan majikan dapat mengesan, dimaklumkan dan mempunyai kawalan ke atas sumber manusia mereka.
Semua butiran meninggalkan aplikasi, pengeluaran, penolakan, baki, akruan, dan sebagainya disimpan utuh di pelayan awan untuk rujukan masa depan.
Ia menyediakan pengurusan dengan alat untuk mengamati dan menganalisis corak cuti kakitangan, dengan itu memastikan pengurusan tenaga kerja mendapat kelebihan.
TimeTec Leave menggalakkan pengalaman pengguna yang positif dengan navigasi yang intuitif pengguna dengan itu membolehkan ia mudah digunakan untuk semua peringkat pekerja.
TimeTec Leave menyediakan pelbagai laporan penting seperti Ringkasan Cuti Pengguna dan Cuti Tahunan bukan sahaja untuk kemudahan majikan tetapi juga berfungsi sebagai laporan keseluruhan untuk pekerja untuk melihat di bawah laporan Ringkasan Cuti saya.
TimeTec Leave juga memudahkan pengurusan gaji apabila hak cuti secara langsung berkaitan dengan pengurusan gaji.
Semua data dari penyelesaian itu disimpan di Perkhidmatan Web Amazon untuk memastikan tahap keselamatan, kestabilan dan integriti data yang tinggi.
Cuti dan Permasalahannya, Masa Untuk Bertukar ke TimeTec Leave

Masalah 1
Di pagi Isnin yang hening, anda bangkit dari tidur dan menyiapkan diri untuk ke tempat kerja. Anda menggayakan pakaian menarik dan semangat yang bergelora untuk menjalani hari yang penuh aktiviti. Seronok juga rasanya memandangkan Isnin memang hari yang tidak digemari ramai setelah dua hari berseronok di hujung minggu, fikir anda sendiri. Ketika sedang memandu, tiba-tiba kereta anda bergegar dan berhenti serta-merta. Anda mula mendail nombor ketua anda tetapi dia pula tidak mengangkat panggilan; panggilan ke pejabat pun tidak berjawab kerana masa bekerja belum bermula. Anda tiada pilihan lain selain menguruskan kereta anda untuk dihantar ke bengkel dan kemudian ketua menelefon marah-marah bertanyakan mengapa kelibat anda masih tidak kunjung tiba ke pejabat di hari yang paling sibuk sepanjang minggu!

Masalah 2
Anda sedang bersenang-senang di meja pejabat sambil mengelamun tentang pantai paling indah di dalam dunia dikelilingi pasir seputih salju, mendengar gema ayunan pokok kelapa samar-samar dihujani dengan sinaran matahari sempurna. Semuanya indah, segalanya cerah sebelum ada kembali ke realiti yang memerlukan anda mengisi borang cuti dan menuliskan sebab-sebab untuk mengambil cuti, dan kemudiannya perlu bertanya kepada kakitangan Sumber Manusia yang kurang mesra tentang baki cuti yang anda ada. Dan akhirnya, walaupun cuti anda diluluskan, anda berasa kurang selesa dengan seluruh proses permohonan untuk sesuatu yang anda layak untuk kecapi.

Masalah 3
Sebagai seorang pengurus, anda sering ‘kehilangan’ kakitangan, samada di musim cuti ataupun musim selepas cuti. Anda sering bertanya, mana mereka ini pergi, namun nampak macam kakitangan lain tak perasan tentang perkara ini. Lantas anda mula bertanya dan akhirnya mereka di keliling anda juga seperti tidak tahu apa yang terjadi. Dan setelah penat membuang masa tanpa ada jawapan yang pasti, anda membiarkan masalah ini pergi dan menganggapnya sebagai perkara biasa yang syarikat perlu hadapi.


Senarai masalah boleh bertambah tetapi persoalannya jelas: Mengapa perlu toleransi dengan masalah-masalah seperti ini? Yang tentu sekali tidak menguntungkan pekerja dan majikan, terutamanya apabila kita berada di era digital serba canggih dengan teknologi.

Berita baik untuk anda apabila kami menghasilkan penyelesaian yang anda boleh gunakan. Memperkenalkan: TIMETEC LEAVE, Sistem Pengurusan Cuti Kakitangan berasaskan teknologi awan yang mengendalikan pengurusan semua jenis cuti syarikat dan yang paling bagusnya ialah perisian ini tidak jelas kelihatan tetapi ianya sangat berkesan dalam menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi dalam pengendalian cuti kakitangan. Bukan itu sahaja, perisian cuti kami ditawarkan bersama versi Aplikasi telefon pintar, yang anda boleh dapatkan dengan mudah di App Store atau Google Play, menjadikan perlaksanaannya mudah.

Mungkin anda pernah atau belum mengalami masalah seperti yang dinyatakan di atas tetapi mungkin juga anda akan berhadapan dengan situasi yang lebih menyukarkan untuk anda menguruskan cuti kakitangan. Kami juga menawarkan untuk setiap akaun TimeTec Leave anda boleh mencuba secara PERCUMA selama 30 hari. Terokai kemungkinan TimeTec Leave dan anda akan terpukau dengan kemudahan yang ditawarkan!

Untuk maklumat lanjut tentang versi percubaan TimeTec Leave, klik di sini.


PERCUMA PERCUMA SEKARANG!