TimeTec TA voor personeelsledenbijwoning en planning
Begin met tijd, begin met gedijen
Bedrijven bestaan ​​uit een overvloed aan werknemers, waaronder maar niet beperkt tot marketingteam, administratief medewerkers en financieel personeel. Om de arbeidskrachten efficiënter te kunnen beheren is het belangrijk dat bedrijven een tijdsoplossingsoplossing hebben die effectief kan plannen voor hun medewerkers regelmatige bijwoning, werkroosters, roosters, shifts, vakanties en nog veel meer. TimeTec TA is een geweldige cloud-based oplossing die bedrijven kan helpen om de aanwezigheid van medewerkers goed te beheren via de web-oplossing en de mobiele app om de efficiëntie van het personeel te verbeteren en een hoge ROI te behalen.
Meer informatie over TimeTec-voordelen
Onbeperkt Wereldwijde Ondersteuning
TimeTec heeft een uitgebreid wereldwijd partner netwerk dat contact kan krijgen als ondersteuning nodig is. Bovenop hebben we een technisch support team dat 24/7/365 beschikbaar is om op elk moment van de dag technische storingen op te lossen.
Geweldige ervaring in de industrie
TimeTec heeft meer dan 17 jaar ervaring in de tijd en het bijwonen van systeemontwikkeling en we gebruiken al die ervaringen om de beste oplossing voor uw voordelen te bieden.
Ondersteunt zowel Database en File Storage tegen minimale kosten.
Al uw gegevens zijn veilig bij ons en we houden alle 2 jaar live data en 3 jaar gearchiveerde data in onze server tegen onze abonnementskosten. Er zijn geen extra kosten bovenop onze kosten aan u om de database en de opslag van de bestanden van TimeTec TA te ondersteunen.
Elimineer IT Onderhoud en Upgrade Kosten
TimeTec TA is een cloud-based time-attendance oplossing die niet vereist dat uw bedrijf meer geld voor het onderhoudskosten of eventuele upgradekosten vergt omdat het systeem onder het onderhoud van de ontwikkelaar is en het systeem altijd wordt geüpgraded.
Low Upfront Capital Investment
U hoeft niet te overwegen over hardwareinvesteringen zoals server, pc, router, enzovoort, omdat TimeTec TA u geen zorgen hoeft te maken over dat. Wanneer u zich aanmeldt bij TimeTec TA, kunt u via de webbrowser of via uw smartphone toegang krijgen, en alle gegevens worden op de cloudserver opgeslagen, weg van manipulatie en risico.
Voorspelbare maandelijkse betalingen
Er zijn geen verrassingen in termen van kosten omdat de prijs van het abonnement is vastgesteld en u uw gebruik schalen op uw behoeften. U kunt beslissen om op en neer te schalen en u kunt voorspellen hoeveel geld u elke maand moet betalen zonder enige verborgen kosten.
TimeTec TA App maakt het makkelijk
Slimme telefoonapplicatie TimeTec TA Mobile is beschikbaar voor iPhone- en Android-telefoons voor mobiel klokken en data-weergave van gebruikers en gebruikers, waardoor alles makkelijker wordt voor iedereen.
Altijd, overal beschikbaarheid
De schoonheid van cloud-based software is de data is niet gebonden aan locatie. Door u te abonneren op TimeTec TA, kunt u op elk gewenst moment toegang krijgen tot uw gegevens van waar dan ook een internetverbinding heeft.
Optimale Uptime en Systeem Betrouwbaarheid
TimeTec heeft een Service Level Agreement dat optimale optimale uptime en systeem betrouwbaarheid garandeert aan al haar wereldwijde klanten. https://www.timeteccloud.com/sla
Veilig, Redundant en Milieubewust Data Center
TimeTec werkt samen met Amazon Web Services om al onze klanten veilig, redundant en milieuvriendelijk datacenter te bieden. En Timetec wordt toegekend met CMMI Level 3 certificering en we zijn aan het nastreven van 27001, om een ​​effectief Information Security Management System op te zetten voor het bedrijf.
Geschikt voor kleine tot multinationale bedrijven
TimeTec TA is ontworpen voor een breed scala van bedrijven van een kleine minder dan 10 tot een personeelssterkte van meer dan 1000. De oplossing heeft een planningskwaliteit en flexibiliteit die past bij de eisen van verschillende bedrijven
Snelle implementatie
Meld je aan, beheer de systeeminstellingen, voeg gebruikers toe en je bent goed te gaan. Implementatie van TimeTec TA is snel en kan gemakkelijk worden gedaan met behulp van nuttige Wizards. Bepaal wat het beste is voor uw bedrijf en stel het systeem in overeenstemming met uw eisen en laat uw medewerkers ermee beginnen.
Ondersteunt meerdere FingerTec Terminals in One Centralized systeem
TimeTec TA biedt veel clocking opties en een daarvan is biometrie door FingerTec. De oplossing kan meerdere biometrische terminals in één gecentraliseerd systeem inzetten voor data-insameling.
  FAQ  
Op Algemene problemen
1. Is lokale ondersteuning voor TimeTec TA beschikbaar?

Ja. TimeTec TA heeft meer dan 200 geautoriseerde resellers in ongeveer 120 landen. Vriendelijk check de landen waar TimeTec TA resellers zich bevinden. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, MSN, Skype, GoogleTalk 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door service.

2. Waar is de locatie van TimeTec TA Server?

Momenteel is de TimeTec TA platform gelegen in West Californië, Verenigde Staten van Amerika.

3. Heeft u uw eigen cloud-platform, of u werkt met een externe leverancier?

TimeTec TA werkt momenteel samen met Amazon EC2 die optreedt als onze Cloud platform provider.

4. Wat is de uptime garantie voor TimeTec TA?

klik hier voor meer informatie.

5. Heeft data synchronisatie tussen TimeTec mobiele app en op het web gebeuren onmiddellijk?

Zeker! Echter, als je niet zeker weet of geen synchronisatie plaatsvindt, het scherm vernieuwen en voila!

6. Moet ik TimeTec app te kopen of heeft het geen in-app aankoop?

TimeTec mobiele app kan gratis worden geïnstalleerd vanaf iOS of GooglePlay maar je kunt alleen het te gebruiken in de ruimste wanneer u zich inschrijft met TimeTec TA.

7. Wat is de gemiddelde tijd die nodig is voor TimeTec TA implementatie?

Dan moeten we vragen hoeveel medewerkers uw bedrijf en hoe complex is uw plannen? implementatie TimeTec TA's is sterk afhankelijk van uw antwoord op de twee vragen, je kunt het in een kwestie van uren gedaan of voor een grotere organisatie kan het een paar weken. Geen zorgen, zal TimeTec steun er altijd zijn om u te helpen door.

8. Hoe veilig zijn mijn gegevens op uw cloud?

Maak je geen zorgen, we inzetten noodzakelijk proces om uw gegevens veilig te houden en we hebben voldoende herstelplannen getroffen om uw gegevens te beheren in onze cloud.

9. Moet ik systeemvereisten voldoen om TimeTec TA gebruiken?

Gelukkig, nee. TimeTec TA werkt in alle browsers en alle mobiele apparaten.

10. Waar kan ik kopen TimeTec TA? Als ik in het buitenland, kan ik nog steeds gebruik van uw product?

In deze wolk tijdperk, zolang je een internetverbinding hebt, ons product is er.

Op FingerTec Terminals
1. Is een FingerTec terminal nodig als ik van plan om TimeTec TA gebruiken?

Een FingerTec terminal is niet een must als je wilt TimeTec TA gebruiken. Als alternatief kunt u downloaden TimeTec Mobile op uw iPhone of Android gadgets of u kunt onze web check-in te gebruiken op een computer om de klok in uw aanwezigheid. Maar tegenwoordig meer en meer bedrijven kiezen biometrie terminals voor het bijwonen klokken aan "Buddy-punching" activiteiten te voorkomen, en sommigen kunnen kiezen RFID card terminals voor hetzelfde doel.

2. Kan ik gebruik maken van andere merken van biometrie en / of RFID terminals voor TimeTec TA in plaats van FingerTec merk?

No. TimeTec TA ondersteunt geen andere merken van biometrische terminals. FingerTec terminals betrouwbaar voor gebruik met TimeTec TA mocht volledig getest en naadloos in de oplossing.

3. Waar kan ik FingerTec terminals en waar zou ik lokale ondersteuning?

Al TimeTec TA benoemd lokale geautoriseerde resellers zijn goed vertrouwd met FingerTec oplossingen. Kortom, je kunt kopen of huren FingerTec terminals en andere lokale ondersteuning rechtstreeks van hen.

4. Hoe betrouwbaar zijn FingerTec terminals tijd klokken?

Meestal software huizen bieden veel arbeidskrachten cloud-diensten, zonder het verstrekken van betrouwbare hardware en sales & technische ondersteuning netwerk om een ​​vlotte implementatie te garanderen. Het merk FingerTec en de lijn van tijdregistratie en toegangscontrole apparaten zijn in de markt voor meer dan een decennium en het merk heeft hoge erkenning ontvangen in het product en ondersteuning kwaliteit.

Op User License
1.  Wat is de reden van het laden TimeTec TA door een blok van 10 gebruikers in plaats van het tellen van de vergunning door het exacte aantal gebruikers in staat om de uitvoering kosten te verlagen?

Het personeelsverloop is nooit constant en altijd veranderen in een bedrijf. Om een ​​vergoeding voor een individuele vergunning voor elke nieuwe rekruut is omslachtig omdat je moet gaan door TimeTec TA licentie abonnement en betalingsproces voordat hij / zij in het systeem kan worden geregistreerd, of je moet een gebruiker licentie annuleren als hij / zij had ontslag genomen. Het opladen van 10 gebruikers per blok gebruikerslicenties zou ervoor zorgen dat een bedrijf heeft een aantal extra licenties om te worden gebruikt op elk moment. De TimeTec TA licentie abonnementsgeld is slechts USD2 per gebruiker per maand, relatief laag in de markt, en het minimum van 10 gebruikers als een eenheid van de groep vergunning alleen voor onze investeringen en inzet te rechtvaardigen hoge kwaliteit en betrouwbaar systeem voor u verzorgen.

2. Als mijn bedrijf een abonnement facturatie cyclus van één jaar, en in het midden van het jaar, we huren een aantal nieuwe medewerkers en wij opraken van extra gebruikerslicenties. Kan ik nieuwe User Group License en nog steeds synchroniseren met mijn factureringscyclus?

Ja, kunt u zich abonneren op een nieuwe User Group licentie op elk moment, en synchroniseren met de vervaldatum (berekend maandelijks) van uw factureringscyclus. Je zou worden gebracht op basis van de resterende maanden van uw bestaande vervaldatum. Omgekeerd, als u wilt uw User Group License als gevolg van inkrimping van het personeelsbestand te verminderen, kunt u zich afmelden en de restitutie minus de administratiekosten van USD10 en bankkosten dienovereenkomstig.

Opmerking: De looptijd van Subscription korting is niet geldig voor een extra gebruikersgroep License abonnement tussen Billing Cycle.

3. Heeft u terminal set-up fee?

Nee, we hebben niet op te leggen terminal setup fee.

4. Kon mijn gratis trial data krijgen overgedragen aan mijn geabonneerd rekening te besparen op repetitieve taken op het systeem opzetten en invoeren van gegevens?

Zeker. Ons systeem is ontworpen om gratis trial gegevens die moeten worden gemigreerd naar de ingeschreven rekening om herhaalde gegevensinvoer en opgezet te vermijden.

5. Mijn bedrijf is momenteel met behulp van FingerTec terminals, kan ik de integratie van de terminals naar TimeTec TA tijdens de gratis proefperiode?

Ja.

Op proef
1. Is het gemakkelijk aan te melden voor een proef account?

Oh ja! Je hoeft alleen maar om zich registreren op onze website en vul een paar belangrijke details en je bent goed om te gaan.

2. Zodra mijn proefperiode voorbij is, ga je beginnen met het opladen mij?

Absoluut niet. Aangezien we u nooit om creditcardgegevens vragen, brengen we u geen kosten in rekening voor de oplossing. Abonneer de oplossing als je het leuk vindt. Zo niet, dan is dat ook goed. \ N

3. Bent u van plan om mijn toegang tot het web alleen tijdens het proces te beperken?

Absoluut niet! Wij willen dat u volledig te ervaren TimeTec TA zodat je web, app kunt gebruiken en als je FingerTec biometrische apparatuur, kunt u deze ook te verbinden.

op Payment
1. Ik heb geen voorkeur doen betalingstransacties online. Kan ik gebruik maken van andere betaalmogelijkheden?

Ja. U kunt betalen aan onze lokale geautoriseerde reseller. Wij zullen uw abonnement account te activeren zodra we de betaling van de lokale reseller hebben ontvangen.

2. Ik geef de voorkeur om te betalen in lokale valuta, wat moet ik doen?

Wij rekenen de abonnementskosten in US dollar. Als u wilt betalen met uw lokale valuta, kunt u ervoor kiezen om te betalen aan onze lokale geautoriseerde resellers. Maar het totale bedrag zou worden op basis van de toenmalige wisselkoers van de lokale valuta ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

3. Moet ik bankkosten betalen als ik de online betaling aan u?

Nee, je hoeft alleen maar om het exacte bedrag te betalen op de facturering.

4.  Hoe vaak zal ik facturen van TimeTec TA te krijgen?

TimeTec TA is een SaaS-abonnement model waarmee u om uw betaling cyclus te bepalen. U wilt jaarlijks vooraf te betalen of wilt u halfjaarlijks te betalen, laat het ons weten.

5. Is alles wat ik te kopen tegen TimeTec TA vast of is het schaalbaar?

TimeTec TA is flexibel en u kunt uw aankopen aan te passen op basis van uw wensen. Als u licenties wilt toevoegen, je kan en als u wilt verminderen ook je kunt. Niet dingen te kopen in overmaat.

6. Hoe koop ik TimeTec TA?

U kunt ervoor kiezen om de licenties online te kopen of als je wilt dat iemand om u te begeleiden door middel van, neem dan contact met ons op en wij kunnen u verbinding met het lokale bedrijf dat kan helpen om te bepalen wat je nodig hebt. Wat u ook kiest, weet dan dat we zijn hier om u te helpen.

bij beëindiging
1. Ben ik in staat om een ​​restitutie toen mijn bedrijf wil haar abonnement te beëindigen krijgen?

Ja, je kan de restitutie voor het ongebruikte abonnement berekend door maanden minus de administratiekosten van USD 10 en bankkosten te krijgen.

Als uw abonnementsgeld werd betaald aan onze lokale geautoriseerde reseller, moet u hen te informeren om u te helpen uw abonnement te beëindigen en je moet je geld terug te krijgen van hen.

2. Kan ik mijn bedrijf gegevens op te halen bij ons bedrijf had besloten abonnement TimeTec TA's te beëindigen?

Ja, we zullen u een link sturen via uw geregistreerde e-mail voor u om uw gegevens te downloaden in CSV-formaat. Het wordt aanbevolen dat u de relevante gegevens te downloaden tijdens de aflossingsvrije periode van 45 dagen. Na de aflossingsvrije periode, zullen wij uw gegevens te verwijderen uit onze server en eventuele verlies van gegevens na die aflossingsvrije periode is betreurenswaardig.

3. Kan mijn bedrijf mijn abonnement verlengen wanneer het reeds heeft beëindigd?

Verlenging van uw abonnement is beschikbaar binnen 45 dagen bedenktijd na beëindiging is goedgekeurd. Daarna zal uw gegevens van de server verwijderd, en je moet beginnen met een nieuw abonnement en ga door alle opgezet proces opnieuw.

op Ondersteuning
1. Hoe krijg ik technische ondersteuning voor TimeTec TA?

Ons technisch team is bereikbaar via LiveChat, direct beschikbaar chatkanaal in de TimeTec TA software en ze kunnen ook worden gecontacteerd via e-mail op support@timeteccloud.com voor een snel antwoord. TimeTec TA ondersteuning is beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door

2. Ik ben niet bekend met TimeTec TA. Wat is de beste manier om te opstelling mijn account?

Wizard implementatie zullen er zijn om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is om de instructies te volgen en je zult in staat zijn om het opzetten van je rekening in een mum van tijd. Als in ieder geval je vast zit, de ondersteuning is beschikbaar voor hulp.

3. Kan ik mijn bestaande gegevens uit TCMS migreren naar TimeTec TA?

Ja, we hebben een wizard Migratie bereid om u te helpen bij het opzetten van uw account moeiteloos.

4. Ik wil meer op TimeTec TA begrijpen. Is er een training die ik kan bijwonen?

Wij organiseren Webinar sessies elke maand voor TimeTec TA. U bent van harte welkom om mee te doen met meer op de oplossing te begrijpen. De sessie is gratis, maar u moet uw plaatsen te reserveren voor toetreding tot de sessie. Tijdschema voor de Webinar sessies zijn beschikbaar hier .

Op bestaande TCMS v2 Gebruiker
1. Ik ben momenteel met behulp FingerTec TCMS V2 software, moet ik de software om TimeTec TA upgraden of is TCMS V2 voldoende voor mijn behoeften?

De migratie is niet verplicht indien TCMS V2 past bij uw huidige eisen en een cloud-gebaseerde oplossing is niet op de top van uw prioriteitenlijst. TimeTec TA wijst op cloud-gebaseerde oplossingen met een aantal belangrijke functies, die afwezig zijn van TCMS V2 zijn. In het geval dat er eisen van uw kant om de functies zoals aanpasbare rapporten, multi-tier toegangsrechten voor gebruikers, etc. omvatten, en je hebt de begroting uit te voeren TimeTec TA, raden we een upgrade van TCMS V2 naar TimeTec TA.

2. Zijn alle functies in de TCMS V2 beschikbaar in TimeTec TA?

TimeTec TA bevat alle TCMS V2 dagonderwijs functies en nog veel meer! Op de top van dat, is de software gemakkelijk te navigeren, zodat u toe te passen en gebruik maken van de functies die u gemakkelijk nodig.

HANDLEID JOU WOONSTAND VAN UW SMARTPHONE
Elk personeel kan zijn eigen prestatie door de App bekijken en dit zorgt voor transparantie tussen werkgevers en werknemers.

Bedrijven worden aangeboden met verschillende klokopties in de App, zoals baken, GPS en NFC, bovenop FingerTec biometrie als klokapparaat.

TimeTec App wordt geleverd met een agendaweergave die de werkschema en de kloktijden van elke medewerker geeft.
Werknemer kan verzoeken om zijn / haar aanwezigheidsvertragingstijden te wijzigen, indien van toepassing, via de functie Functie aanvragen in de App.

Monitoring van aanwezigheid binnen de personeelsbestand is eenvoudig en discreet met TimeTec TA app

Bekijk en download aanwezigheidsrapporten rechtstreeks van een smartphone voor uw referenties
Schrijf je nu in op TIMETEC TA