TimeTec TA untuk Tenaga Kerja masa kehadiran & Pengurusan Penjadualan
Mula Time, mula untuk berkembang maju
Syarikat-syarikat yang terdiri daripada pelbagai jenis pekerja termasuk tetapi tidak terhad kepada pasukan pemasaran, kakitangan admin, dan kakitangan kewangan. Untuk menguruskan tenaga kerja dengan lebih cekap, ia adalah penting bagi syarikat-syarikat untuk mempunyai penyelesaian masa kehadiran yang berkesan boleh merancang untuk kehadiran secara tetap kakitangan mereka ', jadual kerja, senarai nama, syif, cuti dan lebih. TimeTec TA adalah satu penyelesaian berasaskan awan yang menakjubkan yang boleh membantu syarikat-syarikat mentadbir kehadiran kakitangan lancar melalui penyelesaian web dan aplikasi mudah alih untuk mencapai kecekapan kakitangan yang lebih baik dan ROI yang tinggi.
Ketahui lebih lanjut mengenai Manfaat TimeTec
Unlimited Sokongan Worldwide
TimeTec mempunyai rangkaian rakan kongsi global yang luas yang boleh dihubungi bagi menyokong kes diperlukan. Di atas, kita mempunyai pasukan sokongan teknikal yang boleh didapati 24/7/365 bagi menangani sebarang masalah teknikal bila-bila masa hari.
Pengalaman luas dalam Industri
TimeTec mempunyai pengalaman lebih daripada 17 tahun dalam masa dan sistem kehadiran pembangunan dan kami menggunakan semua pengalaman itu untuk menyediakan penyelesaian yang terbaik untuk keuntungan anda.
Menyokong Kedua-dua pangkalan data dan penyimpanan fail pada Kos Minimal.
Semua data anda adalah selamat dengan kami dan kami akan menyimpan semua data sebenar 2 tahun dan 3 tahun diarkibkan data dalam pelayan kami pada kos langganan kami. Tiada kos tambahan selain daripada caj kami untuk anda untuk menyokong pangkalan data dan fail penyimpanan TimeTec TA.
Menghapuskan IT Penyelenggaraan dan Naik taraf Kos
TimeTec TA adalah penyelesaian masa kehadiran berasaskan awan yang tidak memerlukan syarikat anda mengeluarkan lebih banyak wang untuk yuran penyelenggaraan atau apa-apa kos upgrade kerana sistem ini adalah di bawah penyelenggaraan pemaju dan sistem ini sentiasa dinaik taraf.
Rendah Pendahuluan Capital Investment
Anda tidak perlu mengambil kira tentang pelaburan perkakasan seperti server, PC, router dan apa-apa kerana TimeTec TA tidak memerlukan anda bimbang tentang itu. Apabila anda mendaftar untuk TimeTec TA, anda boleh mengakses melalui pelayar web atau melalui telefon pintar anda, dan menyimpan semua data pada pelayan awan, jauh dari manipulasi dan risiko.
Bayaran Bulanan diramal
Tidak akan ada kejutan dari segi kos kerana harga langganan adalah tetap dan anda skala penggunaan anda dengan keperluan anda. Anda boleh membuat keputusan untuk meningkatkan atau ke bawah dan anda boleh meramalkan jumlah wang yang anda perlu membayar setiap bulan tanpa apa-apa caj tersembunyi.
TimeTec TA App Jadikan ia mudah
aplikasi telefon pintar TimeTec TA Mobile boleh didapati untuk iPhone dan Android telefon untuk rakaman waktu mudah alih dan paparan data pentadbir dan pengguna sama-sama, membuat perkara yang mudah untuk semua orang.
Bila-bila masa, mana-mana Kekosongan
Keindahan perisian berasaskan awan adalah data yang tidak terikat dengan lokasi. Dengan melanggan TimeTec TA, anda boleh mengakses data anda pada bila-bila masa dari mana-mana yang mempunyai sambungan Internet.
Optimal Uptime dan Kebolehpercayaan Sistem
TimeTec mempunyai Perjanjian Tahap Perkhidmatan yang menjamin optimum uptime dan sistem kebolehpercayaan kepada semua pelanggan di seluruh dunia. https://www.timeteccloud.com/sla
Selamat Redundant dan alam Conscious Pusat Data
TimeTec bekerjasama dengan Amazon Web Services untuk menawarkan semua pelanggan kami pusat data yang selamat, berlebihan dan alam sekitar. Dan Timetec dianugerahkan dengan pensijilan tahap CMMI 3 dan kami mengikuti 27001, untuk menubuhkan Sistem Pengurusan Keselamatan Maklumat yang berkesan bagi syarikat itu.
Sesuai untuk kecil kepada Syarikat-syarikat multinasional
TimeTec TA direka untuk lokasi benar-benar syarikat dari kecil kurang daripada 10 kepada kekuatan kakitangan lebih daripada 1000. Penyelesaian itu mempunyai keupayaan penjadualan dan fleksibiliti yang boleh memuatkan keperluan pelbagai syarikat '
Deployment cepat
Mendaftar, mengurus tetapan sistem, menambah pengguna dan anda baik untuk pergi. Pelaksanaan TimeTec TA pantas dan boleh dilakukan dengan mudah dengan bantuan Wizards berguna. Menentukan apa yang terbaik untuk syarikat anda dan menetapkan sistem untuk sepadan dengan keperluan anda dan mendapat kakitangan anda untuk mula menggunakannya.
Menyokong terminal FingerTec Pelbagai dalam satu sistem berpusat
TimeTec TA menyediakan banyak pilihan clocking dan salah satunya adalah biometrik oleh FingerTec. penyelesaian boleh menggunakan pelbagai terminal biometrik dalam satu sistem berpusat bagi pengumpulan data.
  FAQ  
Isu Umum
1. Sokongan tempatan untuk TimeTec TA ada?

Ya. TimeTec TA mempunyai lebih daripada 200 penjual semula yang diberi kuasa dalam kira-kira 120 negara. Sila semak negara-negara di mana penjual semula TimeTec TA berada. Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel, MSN, Skype, Bual Google untuk 24 jam sehari, 7 hari perkhidmatan sepanjang tahun minggu.

2. Mana lokasi TimeTec TA Server?

Pada masa ini, platform TimeTec TA terletak di West California, Amerika Syarikat.

3. Adakah anda menyediakan platform awan anda sendiri, atau anda bekerja dengan vendor pihak ketiga?

TimeTec TA sedang bekerjasama dengan Amazon EC2 yang bertindak sebagai pembekal platform Cloud kami.

4. Apakah jaminan uptime untuk TimeTec TA?

Sila klik di sini untuk maklumat lanjut. di sini untuk maklumat lanjut.

5. Adakah penyegerakan data antara aplikasi mudah alih TimeTec dan web berlaku serta-merta?

Sudah pasti! Walau bagaimanapun, jika anda tidak pasti sama ada penyegerakan berlaku, menyegarkan skrin dan VoilĂ !

6. Adakah saya perlu membeli aplikasi TimeTec atau tidak mempunyai sebarang pembelian di-app?

aplikasi mudah alih TimeTec boleh dipasang bebas daripada iOS atau GooglePlay tetapi anda hanya boleh menggunakan dengan sepenuhnya apabila anda melanggan dengan TimeTec TA.

7. Apakah masa purata yang diperlukan untuk pelaksanaan TimeTec TA?

Kita boleh menyoal berapa ramai pekerja syarikat anda ada dan berapa kompleks adalah penjadualan anda? pelaksanaan TimeTec TA bergantung sangat pada jawapan anda kepada dua soalan, anda boleh mendapatkan ia dilakukan dalam masa beberapa jam atau untuk organisasi yang lebih besar ia boleh menjadi beberapa minggu. Jangan bimbang, sokongan TimeTec akan sentiasa berada di sana untuk membantu anda melalui.

8. Selamatkah data saya pada awan anda?

Jangan bimbang, kami menggunakan proses yang perlu untuk menyimpan data anda selamat dan kami mempunyai rancangan pemulihan yang mencukupi bagi menguruskan data anda dalam awan kami.

9. Adakah saya perlu memenuhi keperluan sistem untuk menggunakan TimeTec TA?

Nasib baik, tidak. TimeTec TA bekerja di semua pelayar dan semua peranti mudah alih.

10. Di mana saya boleh membeli TimeTec TA? Jika saya di luar negara, saya masih boleh menggunakan produk anda?

Dalam era awan ini, selagi anda mempunyai sambungan internet, produk kami di sana.

Di Terminal FingerTec
1. Adalah terminal FingerTec perlu jika saya bercadang untuk menggunakan TimeTec TA?

A terminal FingerTec tidak adalah satu kemestian jika anda mahu menggunakan TimeTec TA. Sebagai alternatif, anda boleh muat turun TimeTec Bergerak pada iPhone atau Android alat anda atau anda boleh menggunakan daftar masuk web kami di mana-mana komputer untuk jam masuk kehadiran anda. Tetapi pada masa kini, semakin banyak syarikat memilih biometrik terminal untuk kehadiran catatan masa untuk mengelakkan aktiviti "teman-menumbuk ", dan beberapa boleh memilih terminal kad RFID untuk tujuan yang sama.

2. Bolehkah saya menggunakan jenama lain biometrik dan / atau terminal RFID untuk TimeTec TA bukannya jenama FingerTec?

No. TimeTec TA tidak menyokong jenama lain terminal biometrik. terminal FingerTec boleh dipercayai untuk digunakan dengan TimeTec TA, kerana mereka telah diuji sepenuhnya dan lancar bersepadu ke dalam penyelesaian.

3. Di mana saya boleh membeli terminal FingerTec dan di mana saya akan mendapat sokongan tempatan?

Semua TimeTec TA dilantik tempatan yang diberi kuasa penjual semula yang mahir dengan penyelesaian FingerTec. Oleh itu, anda boleh membeli atau menyewa terminal FingerTec dan mendapatkan sokongan tempatan langsung daripada mereka.

4. Bagaimana boleh dipercayai adalah terminal FingerTec jam masa?

Biasanya rumah perisian menawarkan banyak perkhidmatan tenaga kerja awan tanpa menyediakan perkakasan dipercayai dan jualan & rangkaian sokongan teknikal untuk memastikan pelaksanaan yang lancar. The FingerTec jenama dan garis masa peranti kehadiran dan akses kawalan telah berada di pasaran selama lebih daripada satu dekad dan jenama telah menerima pengiktirafan yang tinggi dalam kualiti produk dan sokongan.

Pada Lesen Pengguna
1.  Apakah rasional mengecas TimeTec TA oleh satu blok dari pengguna 10 bukannya mengira lesen dengan jumlah yang tepat dari pengguna untuk mengurangkan kos pelaksanaan?

perolehan kakitangan tidak tetap dan sentiasa berubah-ubah di sebuah syarikat. Untuk mengenakan bayaran bagi lesen individu untuk setiap rekrut baru adalah rumit kerana anda perlu melalui TimeTec TA lesen langganan dan bayaran proses sebelum dia / dia boleh didaftarkan ke dalam sistem, atau anda perlu membatalkan lesen pengguna jika dia / dia mempunyai meletak jawatan. Mengecas pengguna 10 setiap blok lesen pengguna akan memastikan bahawa syarikat yang mempunyai beberapa lesen lapang untuk digunakan pada bila-bila masa. Yuran langganan lesen TimeTec TA hanya USD2 setiap pengguna sebulan, agak rendah di pasaran, dan minimum dari pengguna 10 sebagai unit lesen kumpulan hanya untuk mewajarkan pelaburan dan komitmen kami untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan sistem yang boleh dipercayai untuk anda.

2. Jika syarikat saya mempunyai kitaran bil langganan satu tahun, dan pada pertengahan tahun ini, kami mengupah beberapa kakitangan baru dan kita kehabisan lesen pengguna ganti. Bolehkah saya membeli yang baru Lesen Kumpulan Pengguna dan masih sync dengan kitaran bil saya?

Ya, anda boleh melanggan kepada yang baru Lesen Kumpulan Pengguna bila-bila masa, dan sync kepada tarikh luput (dikira bulanan) kitaran bil anda. Anda akan dikenakan mengikut baki bulan dari tarikh tamat tempoh anda yang sedia ada. Di belakang, jika anda mahu mengurangkan anda Lesen Kumpulan Pengguna disebabkan oleh pengurangan kakitangan, anda boleh berhenti melanggan dan mendapatkan bayaran balik tolak caj pentadbiran sebanyak USD10 dan caj bank sewajarnya.

Nota: Tempoh Langganan Diskaun tidak boleh digunakan untuk tambahan langganan Lesen Kumpulan Pengguna di antara Kitaran Bil.

3. Adakah anda mempunyai apa-apa terminal menubuhkan yuran?

Tidak, kami don 't mengenakan bayaran setup terminal.

4. Bolehkah data percubaan percuma saya dipindahkan ke akaun yang dilanggan saya untuk menjimatkan tugas-tugas yang berulang-ulang pada sistem ditubuhkan dan kemasukan data?

Sudah pasti. Sistem kami direka bentuk untuk membolehkan data percubaan percuma untuk dipindahkan ke akaun yang dilanggan untuk mengelakkan kemasukan data berulang-ulang dan sistem ditubuhkan.

5. Syarikat saya sedang menggunakan terminal FingerTec, saya boleh mengintegrasikan terminal untuk TimeTec TA dalam tempoh percubaan percuma?

Ya.

Pada Percuma 10 Lesen Pengguna
1. Adakah saya perlu membeli mana-mana terminal FingerTec biometrik untuk melayakkan saya secara percuma 10 lesen TimeTec TA 's pengguna?

Anda tidak perlu membeli mana-mana terminal dari kami untuk melayakkan anda untuk menerima TimeTec TA sekat pengguna-lesen percuma. Setiap pelanggan FingerTec secara automatik mendapat satu blok TimeTec TA mengandungi lesen 10 pengguna secara percuma.

2. Bolehkah saya mempunyai blok percuma tambahan jika saya membeli terminal FingerTec lebih daripada anda?

No, satu syarikat hanya layak untuk satu blok percuma tanpa mengira jumlah pembelian perkakasan atau kekerapan pembelian daripada penjual semula FingerTec atau FingerTec 's. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menguji lebih daripada 10 lesen pengguna, hubungi kami di info@timeteccloud.com untuk membincangkan lebih lanjut.

3. Adakah kita perlu untuk memberikan maklumat kad kredit untuk mendapatkan ini lesen percuma?

Don 't mengambil dompet anda hanya lagi; kita don 't memerlukan apa-apa maklumat kad kredit untuk akaun percuma ini, percaya, ia ' s PERCUMA. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk menambah lebih banyak lesen, kami menawarkan beberapa kaedah pembayaran untuk pergi tentang.

4. Saya boleh membuat lebih daripada satu akaun lesen 10 pengguna percuma untuk syarikat saya dan menyegerakkan data semua pekerja untuk mengelak daripada membayar langganan?

Anda tidak dibenarkan untuk berbuat demikian, kerana setiap syarikat hanya layak untuk satu TimeTec TA akaun percuma dengan 10 lesen pengguna. Ia menyusahkan bagi syarikat untuk mengekalkan beberapa akaun dalam operasi dan rumit untuk menyegerakkan data semua pekerja. Sebarang pelanggaran dasar-lesen percuma kami boleh membawa kepada penggantungan beberapa akaun lesen pengguna percuma anda.

5. Adakah data saya disimpan walaupun ia 's aktif?

Ya, kita akan menyimpan data walaupun akaun anda tidak aktif tetapi usaha akan diambil untuk memberi isyarat kepada anda dalam akaun anda 's tidak aktif.

6. Adakah saya akan menerima sokongan penuh walaupun saya 'm menggunakan akaun percuma ini?

Percaya kepada kami, kami tidak akan meninggalkan anda di belakang; pasukan teknikal kami akan sentiasa menyediakan anda dengan sokongan penuh kami kerana kami mengendalikan semua pengguna akaun TimeTec TA yang sama; berhak kepada hak pengguna 's.

7. Adakah akaun percuma mempunyai ciri-ciri yang sama dengan akaun yang dibayar sepenuhnya?

Ya, tiada apa yang tersembunyi atau kurang upaya hanya kerana akaun adalah percuma. Kami percaya bahawa dengan menyediakan syarikat dengan akaun percuma ini, mereka boleh mengalami faedah perisian secara menyeluruh dalam menguruskan perniagaan mereka, dan dalam masa, akan menimbang TimeTec TA sebagai penyelesaian untuk mengendalikan pekerja-pekerja mereka sebagai syarikat berkembang.

8. Jika saya memadam pengguna sedia ada, bolehkah saya mencipta pengguna lain untuk menggantikan yang dipadam?

No. Kami berikan lesen 10 pengguna dalam satu akaun dan pengguna ini adalah tetap. Jika anda mahu menggunakan ini untuk sistem untuk masa yang lama, berhati-hati memilih siapa yang anda mahu termasuk dalam senarai 10 pengguna.

9. Bagaimana jika saya memerlukan data daripada pekerja yang saya ingin untuk memadamkan?

Anda perlu untuk mengeksport setiap data pekerja itu sebelum anda meneruskan penghapusan.

10. Adakah terdapat apa-apa diskaun lagi lesen TimeTec TA jika saya ingin membeli lebih banyak?

Sudah pasti. Jika anda membeli mana-mana blok tambahan lesen pengguna, membayar setiap tahun akan memberikan anda diskaun 10% lagi di atas percuma akaun 1 blok. Ketahui lebih lanjut mengenai TimeTec TA harga http://www.timetecta.com/pricing

Dalam percubaan
1. Adakah mudah untuk mendaftar untuk akaun percubaan?

Oh, ya! Anda hanya perlu mendaftar di laman web kami dan mengisi beberapa butiran penting dan anda baik untuk pergi.

2. Setelah tempoh percubaan saya berakhir, yang anda akan mula mengecas saya?

Sudah tentu tidak. Oleh kerana kita tidak pernah meminta anda untuk maklumat kad kredit, kita tidak akan akan mengenakan caj untuk penyelesaian dan anda tidak akan auto mendaftar. Tetapi, jika anda ingin masih menggunakan TimeTec TA, yang 10 pengguna lesen pertama adalah percuma untuk syarikat anda, untuk hidup.

3. Adakah anda akan mengehadkan akses saya ke web sahaja semasa perbicaraan?

Sudah tentu tidak! Kami ingin anda untuk sepenuhnya mengalami TimeTec TA supaya anda boleh menggunakan web, aplikasi dan jika anda mempunyai peranti biometrik FingerTec, anda boleh menyambung mereka juga.

Pembayaran
1. Saya don 't lebih suka melakukan transaksi pembayaran dalam talian. Bolehkah saya menggunakan kaedah pembayaran yang lain?

Ya. Anda boleh membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Kami akan mengaktifkan akaun langganan anda sebaik sahaja kami telah menerima bayaran daripada penjual semula tempatan.

2. Saya memilih untuk membayar dalam mata wang tempatan, apa yang perlu saya lakukan?

Kami mengenakan yuran langganan dalam dolar Amerika Syarikat. Jika anda ingin membayar menggunakan mata wang tempatan anda, anda boleh memilih untuk membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Tetapi jumlah itu akan berdasarkan kadar pertukaran ketika itu mata wang tempatan anda berbanding dolar AS.

3. Adakah saya perlu membayar caj bank apabila saya membuat pembayaran dalam talian kepada anda?

No. Anda hanya perlu membayar jumlah yang tepat pada bil.

4.  Berapa kerap saya mendapatkan invois dari TimeTec TA?

TimeTec TA adalah model langganan SaaS yang membolehkan anda untuk menentukan kitaran pembayaran anda. Anda mahu membayar setiap tahun pendahuluan atau anda mahu membayar setengah tahun, maklumkan kepada kami.

5. Adakah apa-apa yang saya beli di TimeTec TA tetap atau adakah ia berskala?

TimeTec TA adalah fleksibel dan anda boleh melaraskan pembelian anda berdasarkan keperluan anda. Jika anda ingin menambah lesen, anda boleh dan jika anda mahu mengurangkan juga anda boleh. Jangan membeli barang berlebihan.

6. Bagaimana saya boleh membeli TimeTec TA?

Anda boleh memilih untuk membeli lesen dalam talian atau jika anda mahu seseorang untuk membimbing anda melalui, hubungi kami dan kami boleh menghubungkan anda kepada syarikat tempatan yang boleh membantu anda untuk menentukan apa yang anda perlukan. Apa sahaja yang anda pilih, sila tahu bahawa kami berada di sini untuk membantu anda.

pada Penamatan
1. Adakah saya mampu untuk mendapatkan apa-apa bayaran balik apabila syarikat saya mahu menamatkan langganan?

Ya, anda boleh mendapatkan bayaran balik bagi langganan yang tidak digunakan dikira dengan bulan tolak caj pentadbiran sebanyak US $ 10 dan caj bank.

Jika bayaran langganan anda telah dibayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami, anda perlu untuk memaklumkan kepada mereka untuk membantu anda menamatkan langganan anda dan anda perlu untuk mendapatkan bayaran balik anda daripada mereka.

2. Bolehkah saya mengambil data syarikat saya apabila syarikat kami telah membuat keputusan untuk menamatkan langganan TimeTec TA 's?

Ya, kami akan menghantar pautan melalui e-mel berdaftar anda untuk anda muat turun data anda dalam format csv. Ia adalah disyorkan bahawa anda memuat turun data yang berkaitan semasa tempoh tangguh 45 hari. Selepas tempoh tangguh, kami akan memadam data anda dari server kami dan apa-apa kehilangan data selepas itu tempoh tangguh adalah menyesal.

3. Bolehkah syarikat saya memperbaharui langganan saya apabila ia telah ditamatkan?

Pembaharuan langganan anda boleh didapati dalam tempoh 45 hari tempoh tangguh selepas penamatan diluluskan. Selepas itu, data anda akan dikeluarkan dari pelayan kami, dan anda perlu bermula dengan langganan baru dan pergi melalui semua sistem menubuhkan proses lagi.

pada Sokongan
1. Bagaimana saya boleh mendapatkan sokongan teknikal untuk TimeTec TA?

Pasukan teknikal kami dihubungi melalui LiveChat, mudah didapati saluran sembang dalam perisian TimeTec TA dan mereka juga boleh dihubungi melalui e-mel di support@timeteccloud.com untuk jawapan pantas. sokongan TimeTec TA disediakan 24-jam, 7 hari seminggu, sepanjang tahun

2. I 'm tidak biasa dengan TimeTec TA. Apakah cara yang terbaik untuk setup akaun saya?

Wizard Pelaksanaan akan berada di sana untuk membantu anda. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengikuti arahan yang diberikan dan anda 'akan dapat setup akaun anda dalam masa yang singkat. Jika dalam mana-mana anda terjebak, sokongan disediakan untuk bantuan.

3. Bolehkah saya memindahkan data saya yang sedia ada dari TCMS untuk TimeTec TA?

Ya, kami telah menyediakan satu Migrasi Wizard untuk membantu anda dalam menyediakan akaun anda dengan mudah.

4. Saya mahu memahami lanjut mengenai TimeTec TA. Adakah latihan yang saya boleh hadir?

Kami menganjurkan sesi Webinar setiap bulan untuk TimeTec TA. Anda dialu-alukan untuk menyertai untuk memahami lebih lanjut mengenai penyelesaian. Sesi ini adalah percuma, tetapi anda perlu untuk menempah tempat duduk anda sebelum menyertai sesi. Jadual bagi sesi Webinar boleh didapati di sini .

Pada Wujud TCMS v2 Pengguna
1. Saya 'm menggunakan perisian FingerTec TCMS V2, perlu saya menaik taraf perisian untuk TimeTec TA atau TCMS V2 yang mencukupi untuk saya?

penghijrahan tidak wajib jika TCMS V2 sesuai keperluan semasa anda dan penyelesaian berasaskan awan tidak di bahagian atas senarai keutamaan anda. TimeTec TA menonjolkan penyelesaian berasaskan awan dengan beberapa ciri-ciri utama, yang tidak hadir dalam TCMS V2. Sekiranya terdapat keperluan dari akhir anda untuk memasukkan ciri-ciri seperti laporan tertentu, multi-tier hak akses pengguna, dan lain-lain, dan anda mempunyai bajet untuk melaksanakan TimeTec TA, dinasihatkan naik taraf dari TCMS V2 untuk TimeTec TA.

2. Apakah semua ciri-ciri dalam TCMS V2 terdapat di TimeTec TA?

TimeTec TA semua TCMS V2 ciri masa kehadiran ditambah banyak lagi! Selain itu, perisian ini mudah dilayari, membolehkan anda untuk memohon dan menggunakan ciri-ciri yang anda perlukan dengan mudah.

URUS KEHADIRAN ANDA STRAIGHT DARI SMARTPHONE ANDA
Setiap kakitangan boleh melihat prestasi sendiri / beliau melalui App dan ini mewujudkan ketelusan data antara majikan dan pekerja.

Syarikat-syarikat yang ditawarkan dengan pelbagai pilihan clocking dalam aplikasi seperti beacon, GPS dan NFC, di atas biometrik FingerTec sebagai peranti rakaman waktu.

TimeTec App datang dengan paparan kalendar yang memperincikan jadual kerja setiap kakitangan dan catatan masa.
Pekerja boleh meminta untuk menukar / kehadiran beliau percanggahan masa jika ada, melalui Kelulusan Permintaan ciri dalam App.

Pemantauan kehadiran tenaga kerja yang mudah dan bijaksana dengan aplikasi TimeTec TA

Lihat dan muat turun kehadiran melaporkan terus dari telefon pintar untuk rujukan anda
LANGGAN UNTUK TIMETEC TA SEKARANG