TimeTec TA за управление на работното време на работната сила и график
Започнете с времето, започнете да процъфтявате
Компаниите се състоят от множество служители, включително, но не само, маркетингов екип, администраторски персонал и финансов персонал. За да управлявате работната сила по-ефективно, е важно компаниите да разполагат с времево решение, което може ефективно да планира редовното посещаване на персонала, работните си графици, списъци, смени, празници и още много други. TimeTec TA е невероятно решение, базирано на облак, което може да помогне на компаниите да управляват присъствието на персонала плавно чрез своето уеб решение и мобилно приложение, за да постигнат по-добра ефективност на персонала и висока възвръщаемост на инвестициите.
Научете повече за предимствата на TimeTec
Неограничен поддръжка в световен мащаб
TimeTec има широка мрежа от глобални партньори, с която можете да се свържете в случай, че е необходима поддръжка. Отгоре имаме екип за техническа поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието / 365 часа, за да се погрижи за всякакви технически проблеми по всяко време на деня.
Голям опит в индустрията
TimeTec има повече от 17-годишен опит във времето и развитието на системата за присъствие и ние използваме този опит, за да осигурим най-доброто решение за вашите предимства.
Поддържа база данни и съхранение на файлове при минимална цена.
Всички ваши данни са защитени с нас и ще запазим всички 2-годишни данни на живо и 3 години архивирани данни на сървъра ни по нашите абонаментни разходи. Няма допълнителни разходи над нашите такси, за да поддържате базата данни и файловото хранилище на TimeTec TA.
Елиминирайте разходите за поддръжка и надграждане на ИТ
TimeTec TA е решение, базиращо се на облак, което не изисква от вашата компания да виртува повече пари за такса поддръжка или каквито и да е разходи за надстройка, тъй като системата е поддръжката на разработчика и системата винаги е модернизирана.
Нисък инвестиционен капитал нагоре
Не е нужно да обмисляте инвестиции в хардуер, като сървър, персонален компютър, рутер и такива, защото TimeTec TA няма нужда да се тревожите за това. Когато се регистрирате в TimeTec TA, можете да осъществите достъп през уеб браузъра или през вашия смартфон и всички данни се съхраняват на облачния сървър, далеч от манипулации и рискове.
Предполагаеми месечни плащания
Няма да има изненади от гледна точка на разходите, тъй като цената на абонамента е фиксирана и вие намалявате степента на използване на вашите нужди. Можете да решите да увеличите или намалите размера си и можете да предвидите размера на парите, които трябва да плащате всеки месец без скрити такси.
TimeTec TA App Направете лесно
Смарт телефонно приложение TimeTec TA Mobile е налично за телефони iPhone и Android за мобилни часовници и гледане на данни както на администраторите, така и на потребителите, което прави нещата по-лесни за всички.
Всеки път, навсякъде Наличност
Красотата на софтуера в облака е, че данните не са обвързани с местоположението. Като се абонирате за TimeTec TA, можете да получите достъп до данните си по всяко време от където и да е с интернет връзка.
Оптимален хостинг и надеждност на системата
TimeTec има договор за ниво на обслужване, който гарантира оптимален срок на годност и надеждност на системата за всичките му клиенти в световен мащаб. https://www.timeteccloud.com/sla
Сигурен, излишен и щадящ околната среда център за данни
TimeTec си сътрудничи с Amazon Web Services, за да предложи на всички наши клиенти сигурен, излишен и щадящ околната среда център за данни. И Timetec получава сертификат CMMI ниво 3 и преследваме 27001, за да създадем ефективна система за управление на информационната сигурност за компанията.
Подходящ за малки и мултинационални компании
TimeTec TA е предназначен за широк спектър от компании от малки по-малко от 10 до персонал от повече от 1000. Решението има способности за планиране и гъвкавост, които биха могли да отговарят на изискванията на различни компании
Бързо внедряване
Регистрирайте се, управлявайте системните настройки, добавяйте потребители и сте добре дошли. Внедряването на TimeTec TA е бързо и може да бъде направено лесно с помощта на полезни Wizards. Определете какво е най-доброто за вашата компания и задайте системата да отговаря на вашите изисквания и да накарате персонала си да започне да я използва.
Поддържа няколко терминала FingerTec в една централизирана система
TimeTec TA предоставя много опции за часовник и един от тях е биометричен код от FingerTec. Решението може да използва множество биометрични терминали в една централизирана система за събиране на данни.
  ЧЗВ  
По общи въпроси
1. Налице ли е местната подкрепа за TimeTec ТА?

Да. TimeTec ТА има повече от 200 оторизираните препродавачи на около 120 страни. Моля проверете страните, в които са разположени TimeTec TA риселъри. Можете да се свържете с нас чрез имейл, MSN, Skype, GoogleTalk за 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е целогодишна.

2. Къде е мястото на TimeTec TA сървър?

В момента платформата TimeTec TA се намира в Западна Калифорния, Съединени американски щати.

3. Смятате ли, създаде своя собствена платформа за облак, или да работите с трета страна оператор?

TimeTec TA в момента работи с Amazon EC2, който действа като наш доставчик платформа облак.

4. Каква е гаранцията за непрекъсната работа за TimeTec ТА?

Моля, кликнете тук за повече информация.

5. Дали синхронизация на данни между TimeTec мобилно приложение и в интернет се случи мигновено?

Определено! Въпреки това, ако не сте сигурни дали се наблюдават синхронизиране на опресняване на екрана и готово!

6. Трябва ли да си купите TimeTec приложение или пък има някакъв покупка в приложение?

TimeTec мобилно приложение може да се инсталира без IOS или GOOGLEPLAY но само да го използват в пълна степен, като се абонираш с TimeTec ТА.

7. Какво е средното време, необходимо за изпълнение TimeTec ТА?

След това трябва да се запитаме колко служители компанията има и колко сложна е вашата график? изпълнение TimeTec TA зависи до голяма степен от вашия отговор на двата въпроса, можете да го направи в рамките на няколко часа или за по-голяма организация може да бъде няколко седмици. Не се притеснявай, TimeTec подкрепа винаги ще бъде там, за да ви помогне чрез.

8. Как безопасно е моите данни на вашия облак?

Не се притеснявайте, ние разположи необходим процес, за да запазите вашите данни безопасно и имаме достатъчно планове за възстановяване, които да управляват данните си в нашия облак.

9. Трябва ли да изпълнява системни изисквания за използване TimeTec ТА?

За щастие, не. TimeTec TA работи с всички браузъри, както и всички мобилни устройства.

10. Къде мога да купя TimeTec ТА? Ако аз съм в чужбина, все още мога да използвате вашия продукт?

В този облак епоха, стига да имате връзка с интернет, нашият продукт е там.

На FingerTec терминали
1. Е FingerTec терминал е необходимо, ако възнамерявате да използвате TimeTec ТА?

А FingerTec терминал не е задължително, ако искате да използвате TimeTec ТА. Като алтернатива можете да изтеглите TimeTec Mobile за iPhone ви или Android джаджи или можете да използвате нашия уеб чек-ин на всеки компютър с часовник-в присъствения списък. Но в днешно време, все повече и повече компании избират биометрични терминали за обслужване тактовата за предотвратяване на "приятел-пробиване" дейности, а някои могат да изберат терминали RFID карти за една и съща цел.

2. Мога ли да използвам други марки на биометрични данни и / или терминали за RFID TimeTec TA вместо FingerTec марка?

No. TimeTec TA не поддържа други марки на биометрични данни терминали. FingerTec терминали са надеждни да се използва с TimeTec ТА, тъй като те са напълно тествани и безпроблемно интегрирани в разтвора.

3. Къде мога да купя FingerTec автогарите и, когато ще мога да получа подкрепа на местно ниво?

Всички TimeTec TA назначени местно упълномощени дистрибутори са добре запознат с FingerTec решения. Следователно, можете да закупите или наемете FingerTec терминали и да получите местна подкрепа директно от тях.

4. Колко надеждни са FingerTec терминали релета за време?

Обикновено софтуерни къщи предлагат много работна ръка облачни услуги, без да предоставя надежден хардуер и продажби & мрежа за техническа поддръжка, за да се осигури плавен изпълнение. FingerTec на марката и нейната линия на времето устройства присъствие и контрол на достъпа са били на пазара за повече от десет години и марката е получил високо признание в качеството на продуктите и подкрепа.

На потребителски лиценз
1.  Каква е логиката на зареждане TimeTec TA от блок от 10 потребители, вместо да се брои от лицензията, като точният брой на потребителите да намалят разходите за изпълнение?

Текучеството е никога постоянно и постоянно се променя в една компания. За да заредите за индивидуална лицензия за всеки новобранец е тромаво, защото трябва да мине през лиценз записване и заплащане процес TimeTec TA преди той / тя може да бъде регистриран в системата, или ще трябва да отмени лиценза на потребителя, ако той / тя има подаде оставка. Зареждането на 10 потребители на блок потребителски лицензи ще се гарантира, че една компания има някои резервни лицензи, за да бъдат използвани по всяко време. Абонаментната такса лиценз TimeTec TA е само USD2 на потребител на месец, сравнително ниската на пазара, както и минимум от 10 потребители като едно цяло на лиценз група само за да оправдае инвестицията си и ангажимент за осигуряване на високо качество и надеждна система за вас.

2. Ако моята фирма има абонамент платежен цикъл от една година, а в средата на годината, ние наемаме някой нов персонал и ни се свърши резервни потребителски лиценза. Мога ли да си купите нов лиценз User Group и все още се синхронизира с фактуриране моя цикъл?

Да, можете да се абонирате за нов лиценз User Group по всяко време, и то за синхронизиране на срока на годност (изчислен месечно) на платежния си цикъл. Вие ще бъдете таксувани по оставащите месеци на съществуващия срок на годност си. На заден ход, ако искате да намалите User License Група поради намаляване на персонала, можете да се откажете и да получите възстановяване минус таксата за администриране на USD10 и банкова такса за това.

Забележка: Срокът на абонамент за отстъпка не е приложимо за допълнителна потребителска група абонамент Лиценз между период на таксуване.

3. Имате ли терминал създаде такса?

Не, ние не налагат такса терминал за настройка.

4. Може моите данни безплатни пробни се прехвърлят към моята абонаментна сметка да се запишете на повтарящи се задачи на системата за създаване и въвеждане на данни?

Определено. Нашата система е предназначена да позволи на данни за безплатните пробни да бъдат прехвърлени към поисканите сметка с цел избягване повторно въвеждане на данни и система, създадена.

5. Моята фирма в момента използва FingerTec терминали, мога ли да се интегрират терминалите до TimeTec TA по време на пробния период?

Да.

В процес на съдебно дело
1. лесно да се запишете за сметка на съдебен процес ли е?

О да! Ти просто трябва да се регистрирате в нашия сайт и да се запълнят някои важни подробности и вие сте добре да тръгвам.

2. Веднъж ми пробен период свърши, ще ходиш да започне да ми зарежда?

Определено не. Тъй като ние никога не ви молим за информация за кредитната карта, няма да ви таксуваме за решението. Абонирайте решението, ако ви харесва. Ако не, това също е добре. \ N

3. Смятате ли да се ограничи достъпа ми до интернет само по време на процеса?

Определено не! Ние искаме напълно да се възползвате TimeTec TA, така че можете да използвате уеб, приложение и ако имате FingerTec биометрични устройства, можете да ги свържете също.

На Заплащане
1. Аз не предпочитат правите платежни транзакции онлайн. Мога ли да използвам други начини на плащане?

Да. Можете да платите в нашия местен оторизиран дистрибутор. Ние ще се активира абонамента си сметка, след като получим плащане от местния дистрибутор.

2. Аз предпочитам да плащат в местна валута, какво трябва да направя?

Ние таксуваме абонаментни такси в щатски долара. Ако бихте искали да плащат с помощта на местна валута, може да изберете да платите с нашите местни упълномощени дистрибутори. Но общата сума ще се основава на тогавашния курс на местна валута спрямо долара.

3. Трябва ли да плащат банкови такси, когато се направи онлайн плащане за вас?

Не, ти просто трябва да се плати на точната сума на фактуриране.

4.  Колко често ще получавам фактури от TimeTec ТА?

TimeTec TA е модел на абонамент SaaS, който ви позволява да се определи вашия платежен цикъл. Искаш ли да плащат ежегодно авансово или искате да плащате на половин година, да ни уведомите.

5. Дали нещо да закупя в TimeTec TA фиксирана или е мащабируема?

TimeTec TA е гъвкава и можете да регулирате вашите покупки въз основа на вашите изисквания. Ако искате да добавите лицензи, можете и ако искате да се намали също можете. Да не се купуват неща в излишък.

6. Как да си купите TimeTec ТА?

Можете да изберете да закупите онлайн на лицензите или ако искате някой да ви преведе през свържете се с нас и ние можем да се свържете с местната компания, която може да ви помогне да се определи това, което трябва. Каквото и да изберете, трябва да знаете, че ние сме тук, за да ви помогне.

При прекратяване
1. Дали съм в състояние да получите възстановяване, когато моята фирма иска да прекрати абонамента му?

Да, можете да получите възстановяване на неизползвания абонамент изчислява чрез месеца минус таксите за прилагане на 10 щатски долара и банкови такси.

Ако вашият абонамент бе отделено на нашия местен упълномощен дистрибутор, вие трябва да ги информира за да ви помогне да прекрати абонамента си и вие трябва да получите възстановяването на средствата от тях.

2. Мога ли да възстановя данни на компанията, когато нашата компания е решила да прекрати абонамента TimeTec ТА?

Да, ние ще Ви изпратим линк направо регистрирания имейл, за да изтеглите вашите данни в CSV формат. Препоръчително е, че можете да изтеглите съответните данни по време на гратисния период от 45 дни. След гратисния период, ние ще премахне вашите данни от нашия сървър и всяка загуба на данни след този гратисен период е изпълнен със съжаление.

3. Може ли моята фирма подновите абонамента си, когато тя вече е прекратен?

Подновяване на абонамента ви е на разположение в рамките на 45 дни от гратисен период след прекратяване не бъде одобрена. След това, данните ви ще бъдат премахнати от нашия сървър, а вие трябва да започнете с нов абонамент и мине през всички по системата, създадена процес отново.

На Support
1. Как мога да получа техническа помощ за TimeTec ТА?

Нашият технически екип е постижимо чрез чат в реално време, лесно достъпни чат канал в софтуера TimeTec ТА и те също могат да се свържат с мен чрез имейл на support@timeteccloud.com за бърз отговор. подкрепа TimeTec TA е достъпно 24 часа, 7 дни в седмицата, през цялата година

2. Аз не съм запознат с TimeTec ТА. Какво е най-добрият начин за настройка на профила си?

Wizard изпълнение ще бъде там, за да ви помогне. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите и отново ще бъде в състояние да настройка на профила си в нито един момент. Ако във всеки случай вие сте остана, подкрепата е на разположение за помощ.

3. Мога ли да мигрират съществуващите си данни от TCMS да TimeTec ТА?

Да, ние сме подготвили Wizard Миграция да ви помогне за настройването на профила ви усилия.

4. Искам да разбера повече за TimeTec ТА. Има ли обучение, което мога да присъства?

Ние организираме Webinar сесии всеки месец за TimeTec ТА. Вие сте добре дошли да се присъединят да се разбере повече за решението. Сесията е безплатно, но трябва да запази местата си, преди да се присъедини към сесията. График за уебинара сесии са на разположение тук .

На съществуващи TCMS v2 потребителя
1. Аз съм в момента използва FingerTec TCMS V2 софтуер, трябва да обновите софтуера, за да TimeTec TA или е TCMS V2 достатъчно за моите изисквания?

Миграцията не е задължително, ако TCMS V2 се побира настоящите изисквания и решение, базирана на облак не е на върха на списъка ви с приоритет. TimeTec ТА подчертава облак-базирани решения с някои основни характеристики, които липсват от TCMS V2. В случай, че има изисквания от Ваша страна да включват функции като например отчети по поръчка, многослойни потребителски права за достъп и т.н., а вие имате бюджета за изпълнение на TimeTec TA, ние силно препоръчваме надстройка от TCMS V2 да TimeTec ТА.

2. Има всички функции в TCMS V2 предлага в TimeTec ТА?

TimeTec TA съдържа всички TCMS V2 време посещаемост функции плюс още много други! На всичко отгоре, софтуерът е с лесна навигация, което ви позволява да се прилагат и използват функции, които се нуждаят от лесно.

Управлявайте вниманието си от вашия SMARTPHONE
Всеки служител може да преглежда своето собствено представяне чрез приложението, което създава прозрачност на данните между работодателите и служителите.

Компаниите се предлагат с различни опции за часовник в приложението, като например фар, GPS и NFC, на върха на биометричните данни FingerTec като устройство за часовников механизъм.

TimeTec App идва с календарен изглед, който детайлизира работния график на всеки персонал и часовете на часовника.
Служителят може да поиска да промени несъответствията си във времето, ако има такива, чрез функцията за заявка за одобрение в приложението.

Мониторингът на посещаемостта в работната сила е лесен и дискретен при приложението TimeTec TA

Преглеждайте и изтегляйте отчетите за посещаемостта директно от смартфон за препоръките си
Абонирайте се за TIMETEC TA NOW