TimeTec has merged all of its solutions into www.timeteccloud.com, click to
Betaalde jaarlijkse verlofrechten
De wereld over
Jaarlijks verlofrecht is niet vastgesteld en verschilt van land tot land. Maar zeker, loyaliteit betaalt in termen van verlofrecht voor meerderheid van de landen. Sommige landen bieden meer betaalde jaarlijkse verlofdagen, terwijl sommigen nul verlofdagen bieden aan zijn personeelsbestand. Gemiddeld is een fatsoenlijk betaald jaarlijks vakantie- of vakantiedagen ongeveer 15-20 dagen per jaar plus feestdagen. Sommigen krijgen meer dan genoeg tijd om hun leven te genieten terwijl anderen het hele jaar lang op kantoor moeten zijn. In beide gevallen verbreken geen van de werkgevers de wet. Wat vraagt ​​dan de vraag: Weet u wat uw arbeidsrecht op het land betreft bij het betaald jaarlijks recht?

Laten we 10 Extreme Annual Leaving Entitlement over de hele wereld leren, en weten dat soms zelfs geavanceerde landen de zorg van hun werknemers niet zo goed verzorgen.

Indonesië- Er is niets opgewonden over het recht op Indonesisch Betaalbaar Jaarverlof, omdat elke medewerker die een jaar in een bedrijf heeft gediend, slechts 12 dagen vertrek heeft, en indien dat verlof ongebruikte is, kan het niet worden doorgebracht in het volgende jaar voorbij de komende zes maanden. Daarom maakt het niet uit hoeveel jaar je een bedrijf heeft gediend, het recht is beperkt tot 12 dagen per jaar. Erger nog, bedrijven zijn zelfs niet juridisch gebonden om hun werknemers op feestdagen te betalen.


Japan- Als u een vriend in Japan bezoekt, verwacht niet dat zij van hun baan verlof nemen om u te begeleiden omdat ze niet veel verlofdagen hebben om te sparen. Voor degenen die een bedrijf voor ongeveer 6 maanden hebben gediend en 80% van hun werkuren hebben voldaan, hebben ze recht op slechts 10 dagen vertrek. Voor de werknemers die een bedrijf voor een jaar en half hebben gediend, krijgt u een extra verlofdag met betrekking tot elk dienstjaar tot maximaal 20 dagen betaald jaarlijks verlof. Net als Indonesië zijn bedrijven in Japan niet legaal gebonden om hun werknemers op feestdagen te betalen.


Koeweit- Het is een andere situatie voor de werknemers in Koeweit, omdat elke nieuwe medewerker per wet elke dag een 30 dagen betaald jaarlijks recht ontvangt op het moment dat zij zich inschrijft voor de baan. Bovendien, als u voor 2 jaar continu hebt gediend en u ook een moslim bent, hebt u dan recht op een extra betaald verlof van 21 dagen voor het uitvoeren van Hajj-rituelen. En dat is gewoon de kers op de taart, aangezien alle medewerkers in Koeweit ook recht hebben op 13 dagen feestdagen bovenop dat jazz.


Verenigde Staten van Amerika- Om het eenvoudig te stellen, door de wet hebben de VS nul betaalde jaarlijkse vakantie. De discretie is helemaal aan de werkgevers om zo'n verlof aan hun werknemers te bieden en gemiddeld, de werkgevers verliezen ongeveer 10 dagen per jaar voor hun personeel. Aan de andere kant hebben werknemers geen wettelijke rechten om dit recht op hun werkgevers te eisen.

Indië- Jaarlijks verlof in India varieert op basis van de regio waarin ze werken. Het kan ongeveer 18 dagen min of meer zijn, aangezien er geen standaard wet is die de hele natie past. Interessant genoeg heeft India verschillende verlofrechten voor respectievelijk volwassen werknemers en minderjarigen. Daarnaast verschillen de feestdagen in India ook op basis van de regio door de enorme omvang van zijn land en de zwaarbevolkte gebieden. Om het allemaal te betalen, vertrekt de betaalde vakantie gemiddeld gemiddeld tot ongeveer 15-20 dagen in dit land van meer dan een miljard mensen.


Singapore- Voor een klein, maar bloeiend land, biedt Singapore slechts zeven dagen betaald jaarlijks verlof voor nieuwe werknemers. Als men 7 jaar werkzaam is, wordt het bedrag van de betaalde jaarlijkse verlof slechts verdubbeld tot 14. Voor Gen Y en Millennials die praktijken "Job Hopping", 7 dagen is het meest dat ze mogelijk zouden krijgen, zelfs na jarenlang werken.


Frans- Dit Europese land is vrij genereus op betaald jaarlijks verlof. Franse mensen krijgen in totaal 30 dagen betaald jaarlijks verlof plus ongeveer 22 dagen Verlaging van de arbeidstijd voor degenen die meer dan 35 uur per week werken. Degenen die hun jaarlijkse verlof buiten de zomertijd gebruiken, krijgen ook bonusdagen. Om meer specifiek te zijn, elke extra dag voor elke 3 jaarlijkse verlofdagen. En niet alleen dat, de frans krijgt een extra 11 betaalde vakanties bovenop dat jaarlijkse verlof. Hoe krijgen ze dingen op tijd gedaan ?! Alleen zij zullen weten ...


Brazilië- Bijwoning speelt een grote rol in Braziliaans verlofrecht. Beroemd om hun layback-houding, worden de werknemers beloond met 30 dagen betaalde jaarlijkse bladeren zolang ze niet meer dan 5 dagen afwezig zijn; 24 dagen indien de werknemer tussen 6 en 14 dagen afwezig is; 18 dagen wanneer de werknemer tussen 15 en 23 dagen afwezig is; 12 dagen wanneer de werknemer tussen 24 en 32 dagen afwezig is. Vandaar dat elke werknemer recht heeft op tenminste 12 betaalde vakanties.

Cambodja- Dit land is ook vrijgewicht in het jaarlijkse verlof, waarbij alle werknemers recht hebben op betaald jaarlijks verlof met 1,5 werkdagen per maand continue dienstverlening. Bijvoorbeeld als u een jaar hebt gewerkt, is het recht 18 dagen. Als men meer dan 3 jaar heeft gediend, krijgt men extra dag extra. Plus, elke medewerker heeft ook recht op een hele dag van 27 dagen betaalde feestdagen.


Jamaica- Deze Caribische eiland natie is gefixeerd op het nummer 22 als het gaat om betaalde jaarlijkse verlofberekening. Medewerkers die 220 dagen hebben gediend, krijgen 10 dagen betaald jaarlijks verlof bij de max. Voor degenen die minimaal 110 dagen hebben; de formule moet 1/22 van het aantal werkdagen zijn, dwz 125 dagen heeft recht op 5,6 dagen of 6 dagen, 110 dagen zijn gerechtigd voor 5 dagen. Medewerkers die meer dan 220 dagen hebben gewerkt, hebben recht op 2 werkweken en degenen die 10 jaar of meer gewerkt hebben en derhalve meer dan 220 dagen in elk kwalificerend jaar hebben gewerkt, dan krijgen ze 3 weken meer verlof. We weten het is verwarrend maaan!

Dit is slechts een overzicht van het verschillende jaarlijkse verlofrecht in sommige landen van de wereld. Als u dit artikel leest, krijgt u een lichte hoofdpijn, stel u voor dat u niet alleen jaarlijks verlof, maar ook andere soorten verlof moet beheren en tegelijkertijd de toewijzing, saldi, aftrekkingen en dergelijke voor een groot aantal werknemers jaar in En jaar uit zonder fouten te veroorzaken.

Leer hoe TimeTec Leave uw bedrijf kan helpen bij het voldoen aan het bedrijfsverlofbeleid en het arbeidsrecht van het land in een cloud-based oplossing. TimeTec Leave zal tegen een betaalbare prijs uw verlofbeheer efficiënter en handiger maken.