Laat de goedkeuring makkelijk door de TimeTec Leave App
Verlaat applicatie
De gebruiker begint met het aanvragen van een verlof via het web of de mobiele app.   De Approver ontvangt een melding betreffende het verlof en geeft de nodige goedkeuring.
De gebruiker ontvangt de melding betreffende de goedkeuring van het verlof.    
  De status wordt bijgewerkt naar OF Gekeurd of VERWIJDERD, afhankelijk van de goedkeuring.
Verlof annuleren
De gebruiker begint met het verzoek om annulering op het goedgekeurde verlof.   De Approver ontvangt dan een melding betreffende de annulering en neemt de nodige goedkeuring.
De Approver ontvangt de melding.    
  De status wordt bijgewerkt om 'CANCELED' te laten zien als de annulering is goedgekeurd. Anders blijft de status als 'GOEDGEKEURD' als de annulering afgewezen.
Als de gebruiker zich voor een annulering aanvraagt, wordt de annulering onmiddellijk van kracht zonder dat er een goedkeuring nodig is.   De Goedkeuring ontvangt de kennisgeving met betrekking tot de annulering van de verlof.
Verlaat de aanvraag namens de werknemer
De Approver kan namens de gebruiker een verlof aanvragen zonder te wachten op een goedkeuring.   De gebruiker ontvangt de melding op het toegekende verlof.
Verlof annuleren namens Werknemer
De Approver kan het verlof namens de Gebruiker annuleren zonder te wachten op een goedkeuring.   De gebruiker ontvangt de melding op het veronderstelde geannuleerde verlof.
Rapport
De gebruikers kunnen persoonlijke verlofrapporten bekijken en afdrukken in PDF- of Excel-formaat.
De gebruikers kunnen persoonlijke verlofrapporten bekijken en afdrukken in PDF- of Excel-formaat.
TimeTec Leave App maakt werknemersverlof management handig voor bedrijven. Met TimeTec Leave moet u beginnen met het toewijzen van goedkeurers rechtstreeks aan elke gebruiker. Vervolgens bepaalt u het type goedkeuring dat u nodig heeft, dwz directe supervisor, specifieke sequenties of willekeurig voor elke gebruiker en nu kan iedereen de oplossing gebruiken. Bovendien is alle data- en auditspoor ter referentie beschikbaar, waardoor elke medewerker op zijn / haar smartphone of op het web elke keer zijn / haar eigen verlofgegevens kan bekijken overal. Zo schrappen de behoefte aan gedrukte verlof aanvraagformulieren. Dat gezegd zijnde, wij verwelkomen u graag op de toekomst van het personeelsbeheer met TimeTec Leave cloud-based technologie.

 
KRIJG NU GRATIS PROEF!