TimeTec Laat Features
Het evenwicht en flexibiliteit van het arbeidsleven is cruciaal in het personeelsbeheer van de 21ste eeuw. TimeTec Leave is ontworpen om werknemers controle en transparantie te geven over hun bladeren, terwijl het management het perfecte hulpmiddel is om de Employee Leave Administration als geheel te verwerken en te controleren.
Algemeen verslag Generations
Rapporten zijn een belangrijk onderdeel van post mortem, referentie of gewoon toekomstige planning en verwerking. TimeTec Leave stelt u in staat om verlofrapporten per dag, maand, jaar te printen, exporteren, bekijken en genereren en filteren volgens uw behoeften. U kunt ook tijdsbalans, verzoeken en medewerkersgegevens samen met 20 andere handige rapporten aan uw vereisten bekijken.
Real-Time Calendar View of verlofaanvragen
Onmiddellijke real-time displays van verloftransacties die per maand, wekelijks en dagelijks in de kalender kunnen verschillen. De beheerder of gebruiker kan door de verlofstypes filteren en de verlofbalans van de werknemer bekijken, verzoek verlaten, en ook elke dag inzichten krijgen op welke werknemer een verlof aanvraagt ​​om de verlof van de werknemer te beheren. Zo biedt voordelen aan beide kanten van het feest.
Geautomatiseerde Leave Administration
Biedt automatische aanwas op elk type werknemerverlof, waardoor gebruikers / administrateurs per dag, week, maand, halfmaandelijks of zelfs om de twee weken evenwicht kunnen opleveren.
Reguleren Leave Activiteiten
Beperk beperkingen om het aantal werknemers te beperken die weg zijn op een bepaald datumbereik om ervoor te zorgen dat verondersteld verlof de bedrijfsstroom van de onderneming niet storen. Met deze praktijk bij de hand, zullen medewerkers meer verantwoordelijk zijn bij het plannen van hun bladeren.
Laat / Toestemming Customization
Voeg flexibele verloftypes toe (dwz vakantie, betaald verlof, persoonlijke dagen, ziekte dagen, afspraken, enz.). Er zijn 3 niveaus van gebruikers (Beheerders, Operators, Medewerkers), elk met hun eigen individuele toegangsrechten. De oplossing definieert ook speciale evenementendagen, waar medewerkers geen tijd kunnen vragen en worden gewaarschuwd of aangemeld op de kalender. Het systeem toont dan respectievelijk verlofbalans in uren of dagen voor een eenvoudige verwijzing.
Laat management On-The-Go
Voer verlofbeheer, inclusief toepassingen, goedkeuringen, weergave, wijzigingen en etc overal, altijd via de TimeTec Leave App die beschikbaar is in iOS- en Android-telefoons.
KRIJG NU GRATIS PROEF!