TimeTec Оставете функции
Балансът на труда и гъвкавостта са ключови за управлението на работната сила през 21-ви век. Услугата TimeTec Leave е предназначена да осигури на служителите контрол и прозрачност по отношение на листата им, като същевременно дава на ръководството перфектни инструменти за обработка и надзор на администрацията за напускане на служителите като цяло.
Подробен доклад Поколения
Докладите са основна част от постморталното, референтно или просто бъдещото планиране и обработка. TimeTec Leave ви позволява да отпечатвате, експортирате, преглеждате и генерирате отчети за отпуските по ден, месец, година и да ги филтрирате според вашите нужди. Можете също така да преглеждате балансиранията във времето, заявките и детайлите на служителите заедно с още 20 удобни доклада към вашите реквизити.
В реално време Календар Преглед на отпуска Приложения
Незабавно показване в реално време на транзакциите с отпуск, които могат да варират месечно, седмично и ежедневно в календара. Администраторът или потребителят може да филтрира чрез типа отпуски и да види баланса на отпуските на служителя, да остави молбата си, както и да придобие ежедневни прозрения за това, кой служител иска отпуск, за да администрира отпуската на служителя. По този начин, предоставяйки предимства и на двете страни на партията.
Автоматизирани отпуски
Предоставя автоматично натрупване на всички видове отпуски на служители, при които потребителите / администраторите могат да натрупват салдо по дни, седмици, месеци, половинки или дори на всеки две седмици.
Регулира Оставете дейности
Задайте ограничения, за да ограничите броя на служителите, които са напуснали определен период от време, за да сте сигурни, че предполагаемият отпуск не нарушава оперативния поток на компанията. С тази практика, служителите ще бъдат по-отговорни при планирането на листата си.
Оставете / Разрешение персонализиране
Гъвкаво добавете обичайните видове отпуски (т.е. ваканция, платен отпуск, лични дни, болни дни, срещи и т.н.). Има 3 нива на потребители (администратори, оператори, служители), всеки от които има свой собствен индивидуален достъп до разрешение. Решението също така определя дни на Специално събитие, в които служителите не могат да поискат отлагане и са предупредени или уведомени за календара. Системата след това съответно показва оставащ баланс в часове или в дни за лесна справка.
Оставете Управление On-The-Go
Извършвайте управление на отпуските, включително приложения, одобрения, гледания, изменения и т.н. навсякъде и по всяко време чрез приложението TimeTec Leave App, което се предлага в iOS и Android телефони.
ПОСЛЕДНО ДОБАВЯНЕ