TimeTec Tinggalkan Ciri-ciri
Imbangan kerja dan kelenturan kerja adalah penting dalam Pengurusan Tenaga Kerja pada abad ke-21. TimeTec Leave dirancang untuk menyediakan pekerja dengan Kawalan dan Ketelusan di atas daun mereka, sambil memberikan pengurusan alat yang sempurna untuk memproses dan mengawasi Pentadbiran Cuti Empayar secara keseluruhan.
Generasi Laporan Komprehensif
Laporan adalah sebahagian besar daripada bedah siasat, rujukan atau perancangan hanya masa depan dan pemprosesan. TimeTec Cuti membolehkan anda untuk mencetak, eksport, melihat dan menjana laporan cuti oleh hari, bulan, tahun, dan menapis mereka mengikut keperluan anda. Anda juga boleh melihat baki, permintaan dan butiran pekerja masa-off bersama-sama dengan 20 laporan berguna lain untuk syarat anda.
Masa Nyata Kalendar Lihat Cuti Aplikasi
Serta-merta memaparkan masa sebenar transaksi cuti yang mungkin berbeza-beza bulanan, mingguan dan harian dalam kalendar. Admin atau pengguna boleh menapis jenis cuti dan melihat baki cuti pekerja, meninggalkan permintaan, dan juga mendapat pandangan sehari-hari di mana pekerja meminta cuti untuk mentadbir cuti pekerja. Oleh itu, memberikan kelebihan kepada kedua-dua belah parti.
Pentadbiran Cuti automatik
Menyediakan akruan automatik pada mana-mana jenis cuti pekerja, di mana pengguna / admins boleh mendapat baki mengikut hari, minggu, bulan, separa bulanan atau bahkan setiap dua minggu.
Mengawal Aktiviti Cuti
Menetapkan sekatan untuk menghadkan bilangan pekerja yang berada jauh di beberapa hari tertentu untuk memastikan bahawa kebenaran sepatutnya tidak mengganggu aliran operasi syarikat. Dengan amalan ini di tangan, pekerja akan menjadi lebih bertanggungjawab dalam merancang daun mereka.
Tinggalkan / Kebenaran Ubahsuaian
Flexibly menambah jenis cuti adat (iaitu bercuti, cuti berbayar, hari-hari peribadi, hari sakit, pelantikan, dll). Terdapat 3 tahap pengguna (Pentadbir, Operator, Pekerja), masing-masing dengan akses kebenaran individu mereka sendiri. Penyelesaian itu juga mentakrifkan Hari Acara Khas, di mana pekerja tidak boleh meminta masa lapang dan diberi amaran atau diberitahu pada kalendar. Sistem itu kemudiannya memaparkan baki cuti dalam jam atau hari untuk rujukan mudah.
Tinggalkan Management On-The-Go
Melaksanakan pengurusan cuti termasuk permohonan, kelulusan, melihat, pindaan dan lain-lain di mana sahaja, bila-bila masa melalui TimeTec Cuti App yang boleh didapati dalam telefon iOS dan Android.
PERCUMA PERCUMA SEKARANG!