Overzicht van TimeTec Leave Setup
Begin
Company Setup

Gebruikers toevoegen in TimeTec Verlof en beheerder aanstellen
De divisies van het opzetten bedrijf, toewijzen gebruikers in de divisies
Verlaat Setup
Begin met het creëren van toepasselijk verlofstype voor uw bedrijf, bijvoorbeeld jaarlijkse verlof, ziekteverlof, vakantieverlof, compassionate leave en etc.
Maak van uw bedrijf te verlaten beleid, bijvoorbeeld 2-5 jaar dienst. Definieer dat beleid door het toepasselijke Verlof Type samen te voegen met zijn vergoedingen, beperkingen, saldo, agenda vernieuwing, accrualinterval en etc binnen elk Verlofbeleid en activeer het om verder te gaan.
Gebruikers toewijzen aan hun respectieve verlofbeleid . Bijvoorbeeld, als John 7 jaar gewerkt heeft, dan wordt John gecategoriseerd onder beleid 5-10 jaar, algemeen verlofbeleid en ziekteverlofbeleid. Aan de andere kant, voor Sarah die 3 jaar alleen in de beroepsbevolking is geweest, wordt ze in plaats daarvan gecategoriseerd onder beleid 2-5 jaar, Algemeen Verlof en Ziek Verlofbeleid.
Gebruik Service Accrual om werknemers met verlofvergoedingen automatisch te belonen op basis van de dienstduur van de toegewezen medewerkers. [Optioneel]
Pas de Verlofbeperking toe op het aantal werknemers die op dezelfde dag vertrekken om eventuele storingen te voorkomen.
Maak een Crunch- tijdsperiode om werknemers te blokkeren om op die dag verlof te nemen. Bijvoorbeeld, als het bedrijf een belangrijke productlancering of andere belangrijke gebeurtenissen heeft.
Streamline Data gemakkelijk in Timetec Leave

Invoerverlof genomen
Import eerdere verlof records van werknemers in Excel of Tekst formaat. Download onze monsters om te beginnen.
Importverlofbalans importeren
Voer de huidige verlofbalans van de werknemer in voor elk type verlof.
Volg uw werknemersverlof

Verlof & Vakantie Herinnering
Stel een herinnering in voor het verlof van uw werknemers en ontvang vóór de datum een ​​e-mailmelding.
Nu is uw organisatie klaar om de functies van TimeTec Leave volledig te benutten. Vergeet niet uw medewerkers te instructeren om TimeTec Leave App te downloaden op Google Play en AppStore. Laat ze zich aanmelden bij de App en erachter komen hoe makkelijk het is dat het hele bedrijf verlof, goedkeuring, weergave en beheer van bladeren rechtstreeks van hun smartphones maakt.