Gambaran Keseluruhan TimeTec Leave Setup
Mulakan
Persediaan syarikat

Tambah Pengguna ke TimeTec Leave dan tetapkan admin
Setkan bahagian syarikat, memberikan pengguna ke bahagian
Tinggalkan Persediaan
Mula membuat Jenis Cuti yang sesuai untuk syarikat anda, contohnya Cuti Tahunan, Cuti Sakit, Cuti Percutian, Cuti Pengasih dan lain-lain.
Buat Cuti Syarikat anda, contohnya perkhidmatan 2-5 tahun. Tentukan Dasar dengan menambah Jenis Tinggalkan yang berkenaan bersama-sama dengan elaun, sekatan, baki, pembaharuan kalendar, selang akruan dan sebagainya dalam setiap Polisi Cuti dan aktifkannya untuk meneruskan.
Menugaskan Pengguna ke Polisi Cuti masing-masing. Sebagai contoh, jika John telah bekerja selama 7 tahun maka John akan dikategorikan di bawah Polisi 5-10 tahun, Dasar Cuti Am dan Polisi Cuti Sakit. Sebaliknya, bagi Sarah yang hanya bekerja selama 3 tahun, dia akan dikategorikan di bawah Polisi 2-5 tahun, Cuti Am dan Polisi Cuti Sakit.
Gunakan Akruan Perkhidmatan untuk memberi ganjaran kepada pekerja dengan elaun cuti secara automatik berdasarkan tempoh perkhidmatan pekerja mereka yang ditetapkan. [Pilihan]
Memohon Cuti Sekatan kepada bilangan pekerja yang mengambil cuti pada hari yang sama untuk mengelakkan sebarang gangguan operasi.
Buat masa Crunch Time untuk menghalang pekerja daripada mengambil cuti pada hari itu. Contohnya, jika syarikat itu mempunyai pelancaran produk penting atau beberapa peristiwa penting lain.
Menyelaras Data Mudah Di Tinggalkan Timetec

Cuti Import Diambil
Import rekod cuti terdahulu pekerja dalam format Excel atau Teks. Muat turun sampel kami untuk bermula.
Imbangan Cuti Import
Import baki cuti semasa pekerja bagi setiap jenis cuti.
Jejaki Cuti Pekerja Anda

Tinggalkan & Peringatan Peringatan
Tetapkan peringatan pada cuti pekerja anda dan terima pemberitahuan e-mel sebelum tarikh.
Kini organisasi anda sudah bersedia untuk memanfaatkan sepenuhnya ciri TimeTec Leave. Jangan lupa untuk mengarahkan pekerja anda untuk memuat turun App TimeTec pada GooglePlay dan AppStore. Biarlah mereka Masuk ke App dan mengetahui betapa mudahnya bagi seluruh syarikat untuk menggunakan kebenaran, meluluskan, melihat, dan menguruskan daun langsung dari telefon pintar mereka.