TimeTec has merged all of its solutions into www.timeteccloud.com, click to
TimeTec Leave App
TimeTec Laat app tackles vertrekken beheer direct vanaf uw mobiele apparaten voor een snelle actie en gemak. Door het hebben van de app op uw smartphone, kan werknemer zijn / haar verlof te beheren en het management kan reageren op verzoeken of applicaties effectief zonder gebruik van een heleboel van formulieren of het veroorzaken van vertraging als gevolg van de bureaucratie. Hieronder vindt u de sneak peek te TimeTec Leave app functies.
Apply, Approve, Bekijk verlofkalender, Ontvang rapporten, Krijg meldingen en meer met TimeTec Leave app. Dat is gemak in je zak!

Verlaat rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon zonder dat u een gedrukte vorm hoeft te gebruiken, waardoor u tijd en fouten kunt verminderen!

Kies de data uit de kalender en weet precies wanneer de crunchtijd is en wanneer zijn de beschikbare data voor de verloftoepassing om de operationele stroom niet te storen. Tijdens het nemen van de verantwoordelijkheid!
Elke actie is transparant met TimeTec Leave App en dit is belangrijk om het werknemersmoral in een organisatie te versterken.

Flexibiliteit is een gewilde factor. Daarom biedt TimeTec Leave de mogelijkheid om een ​​halfdagverlof aan te vragen voor bedrijven die het nodig hebben.

Terwijl het conventionele systeem zelden tweerichtingscommunicatie biedt, geeft TimeTec Leave deze extra controle aan de medewerker om zijn / haar goedkeurers te buzzeren voor snellere applicatie resultaten.