TimeTec has merged all of its solutions into www.timeteccloud.com, click to
TimeTec Leave App
TimeTec Оставете ап такъми оставят управление директно от мобилните си устройства за бързи действия и удобство. До като приложението на вашия смартфон, служител може да управлява неговия / нейния отпуск и управлението може да отговаря на всички искания или приложения ефективно, без да използвате много печатни форми или причинява забавяне поради бюрокрация. По-долу е надникване да TimeTec Оставете ап функции.
Приложете, Одобрявате, Преглед на отпуск в календара, Получаване на отчети, Получаване на известия и др. С приложението TimeTec Leave. Това удобство в джоба ви!

Приложете директно от мобилния си телефон, без да се налага да използвате печатна форма, като по този начин намалявате времето и грешките!

Изберете датите от календара и знаете точно кога е времето на криза и кога са наличните дати за отпускане, за да не се нарушава оперативния поток. Отнемане на време, отговорно!
Всяко действие е прозрачно с приложението TimeTec Leave App и това е важно, за да се повиши моралът на служителите в цялата организация.

Гъвкавостта е търсеният фактор. Ето защо TimeTec Leave предлага възможност да кандидатствате за полудневен отпуск за компании, които се нуждаят от нея.

Докато конвенционалната система рядко предлага двупосочна комуникация, TimeTec Leave дава допълнителен контрол върху служителите, за да разберат своите одобрители за по-бързи резултати от приложенията.