TimeTec has merged all of its solutions into www.timeteccloud.com, click to
TimeTec Leave App
TimeTec Tinggalkan menangani aplikasi pengurusan cuti lurus dari peranti mudah alih anda untuk tindakan cepat dan mudah. Dengan adanya aplikasi pada telefon pintar anda, pekerja boleh menguruskan / cuti beliau dan pihak pengurusan boleh bertindak balas kepada apa-apa permintaan atau permohonan berkesan tanpa menggunakan banyak bentuk bercetak atau menyebabkan kelewatan disebabkan oleh birokrasi. Di bawah adalah menyelinap mengintip untuk ciri-ciri aplikasi TimeTec Cuti.
Memohon, Meluluskan, Lihat kalendar cuti, Dapatkan laporan, Dapatkan notis dan banyak lagi dengan aplikasi TimeTec Leave. Kemudahan itu di dalam poket anda!

Sapukan cuti secara langsung dari telefon bimbit anda tanpa perlu menggunakan sebarang bentuk bercetak dengan itu mengurangkan masa dan kesilapan!

Pilih tarikh dari kalendar dan ketahui bila masa kerumitan dan kapan tarikh yang ada untuk permohonan cuti tidak mengganggu aliran operasi. Mengambil masa, bertanggungjawab!
Setiap tindakan adalah telus dengan TimeTec Leave App dan ini penting untuk meningkatkan semangat pekerja di seluruh organisasi.

Fleksibiliti adalah faktor yang dicari. Oleh itu, TimeTec Leave menawarkan pilihan untuk memohon cuti setengah hari untuk syarikat yang memerlukannya.

Walaupun sistem konvensional jarang menawarkan komunikasi dua hala, TimeTec Leave memberikan kawalan tambahan kepada pekerja untuk menjejaki / menyetujuinya untuk mendapatkan hasil permohonan yang lebih cepat.