Hubungi kami
Masa rehat efektif, masa kerja produktif
Tonton Video
Demo Langsung
Penyelesaian TimeTec Leave
Brosur
Gambaran Keseluruhan
TimeTec Leave
Automasi dan
Urus Butiran Cuti
Mudahkan Proses
Kelulusan Cuti
Periksa Baki Cuti
Dengan Mudah
TimeTec Leave Memudahkan Prosedur Pengurusan Cuti Syarikat

TimeTec Leave adalah sistem berasaskan awan yang mengendalikan pengurusan cuti untuk semua jenis syarikat, sama ada dari syarikat permulaan yang terdiri daripada 20 orang sehingga satu hingga satu bilion dolar industri yang terdiri daripada ribuan kakitangan, TimeTec Leaves menguruskan semuanya sama. Hanya dengan mempunyai sambungan Internet, anda boleh memfasilitasi semua prosiding cuti yang merangkumi segala-galanya dari permohonan cuti untuk kelulusan dan penyimpanan rekod dalam talian. Yang berkata, syarikat juga boleh menambah atau menyesuaikan sekatan terhadap Polisi Tinggalkan mereka mengikut undang-undang buruh negara.

Untuk kemahiran walaupun dalam perjalanan, Aplikasi Mudah Alih sistem boleh dimuat turun dan dipasang pada telefon pintar dan tablet anda supaya kedua-dua majikan dan pekerja boleh mengendalikan permohonan cuti yang diminta masing-masing tanpa harus bergantung pada mana-mana prosedur manual seperti mentadbir borang bercetak.

TimeTec Leave adalah penyelesaian generasi seterusnya ke arah pengurusan cuti yang lebih baik sekali gus menyediakan syarikat dengan peluang untuk menjimatkan masa berharga dan mengurangkan kos yang tidak perlu.

Alami Mudahnya Sistem Pengurusan Cuti Awan,
TimeTec Leave!

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa TimeTec Leave kini dibuka untuk perbicaraan. Mengubah cara anda menguruskan cuti pekerja anda dan mengautomasikan proses pengurusan cuti dengan mudah dengan TimeTec Leave. Gunakan TimeTec Leave App untuk meringankan permohonan cuti dan kelulusan. Menyelaraskan pengurusan cuti anda untuk pengurusan tenaga kerja yang lebih cekap.


Masuk Di Sini
Jika anda telah mempunyai akaun TimeTec, terus masuk dan aktifkan perisian TimeTec Leave
Daftar
Anda baru di TimeTec? Daftar untuk TimeTec Leave secara PERCUMA dengan beberapa langkah mudah.

Profil TimeTec
KAMI BERTUTUR BAHASA ANDA
TimeTec boleh didapati dalam 20 bahasa, di web dan di aplikasi mudah alih
Bahasa Inggeris • Bahasa Sepanyol • Indonesia • Melayu • Cina Traditional • Bahasa Cina Mudah • Thai • Arab
Vietnam • Jerman • Portugis • Hindi • Jepun • Turki dan banyak lagi ...
Pelanggan Kami
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Dari blog itu
Employers! Consider These 5 Things That Employees Appreciate

Who doesn’t welcome a big fat bonus and a considerable increase or any hike in salary? But at work, those two things don’t come every so often and most definitely you’ll have to earn it. However, it’s a known fact that employees spend most...

READ MORE
Role of Line Managers in Absence Management

Who are line managers?As with many other terms used in business, this can be a commonly heard but not so clearly defined term. However, for our purpose, we’re referring to those who are supervising frontline workers on a daily basis so you can...

READ MORE
Meningkatkan Pengurusan Waktu dan Kehadiran Tenaga Kerja Anda

Selain menguruskan cuti pekerja dengan TimeTec Leave, TimeTec juga menawarkan penyelesaian Waktu Kehadiran & Penjadualan dengan TimeTec TA. Waktu jam, masa pantau dan masa nilai dalam perniagaan anda dengan penyelesaian TimeTec. MasaTec TA dikaitkan secara langsung dengan TimeTec Leave untuk operasi yang lebih berkesan.

Dapatkan diskaun istimewa apabila anda melanggan kedua TimeTec TA dan TimeTec Leave

TA TimeTec
Menjaga Pasukan Anda Bersama

Senaraikan profil pekerja anda dalam satu alat berasaskan awan, Profil TimeTec dan gunakan data yang sama dari Profil TimeTec merentas semua penyelesaian anda yang lain. Mula menyimpan butiran pekerja anda dalam Profil TimeTec sekarang.

Dapatkan Profil TimeTec secara PERCUMA apabila anda mendaftar dengan TimeTec Leave

Profil TimeTec