TimeTec Laat Voordelen
Behandel uw werkloos verlof management proces zonder moeite met TimeTec Leave, en maak verbinding met jezelf, zelfs als je niet op kantoor bent! De oplossing biedt niet alleen automatisering, maar zorgt ook voor naleving van het bedrijfsverlofbeleid en arbeidsrecht. Spaart tijd en middelen, en geef exacte verlofgegevens elke keer met TimeTec Leave.
Gooi handmatige procedures, Bespaar tijd
TimeTec Verlof is volledig geautomatiseerde oplossing die applicaties, goedkeuringen en de details van verlof online handvatten en het komt met een app die alles gemakkelijk toegankelijk en praktisch maakt.
Voorschotten Discipline en zorgen voor een onafhankelijke Werkomgeving
De oplossing wordt ondersteund door het bedrijfsbeleid kunnen stimuleren nauwkeurigheid en zorgen voor onafhankelijke naleving werknemer om discipline kweken in elke organisatie.
Onmiddellijke toegang tot Leave Records
Manager / HR personeel heeft toegang tot de archieven van de werknemers geschiedenis onmiddellijk verlaten om afscheid activiteiten voor verschillende doeleinden te volgen.
Gemak Salarisverwerking
Evalueer de prestaties van het personeel en helpen bij loonberekening met de nuttige rapporten beschikbaar en filteren van de informatie aan uw voorkeur.
Wind-Down de Workload
Aangezien alles is geautomatiseerd, werkgevers / werknemers kan de handmatige procedures te slaan en te komen tot een centraal punt te verlofaanvragen / goedkeuringen uit te voeren.
Beheer Project / Taak Deadlines
Helpt managers om inzicht te krijgen op verlof patronen van de medewerkers hebben met succes de werklast te beheren om te voldoen aan project / deadline taak.
Blijf uit de juridische gedoe
Configureren naleving instellingen juridische beleid van uw bedrijf / land bijvoorbeeld maximale subsidiabele jaarlijkse vakantie, medisch verlof te passen, verlof overlopende posten, enz.
Transparante Fair Conduct
Zorgen voor alle vertrekken toepassingen / goedkeuringen worden nauwlettend gevolgd en vastgelegd om elke vorm van biasness of partijdigheid te vermijden.
KRIJG NU GRATIS PROEF!