TimeTec Tinggalkan Faedah
Mengendalikan proses pengurusan cuti pekerja anda tanpa sebarang masalah dengan TimeTec Leave, dan dapatkan sambungan walaupun anda tidak berada di pejabat! Penyelesaian ini bukan sahaja menawarkan automasi tetapi ia juga memastikan pematuhan dasar cuti syarikat dan undang-undang buruh. Menjimatkan masa dan sumber, dan dapatkan data cuti yang tepat setiap kali dengan TimeTec Leave.
Buang Manual Prosedur, Jimat Masa
TimeTec Cuti sepenuhnya penyelesaian berkomputer yang mengendalikan permohonan, kelulusan dan butir-butir cuti dalam talian dan ia datang dengan App yang membuat segala-galanya mudah diakses dan praktikal.
Advance Tatatertib dan memastikan persekitaran kerja bebas
Penyelesaian disokong oleh dasar syarikat boleh meningkatkan ketepatan dan memastikan pematuhan bebas pekerja untuk memupuk disiplin dalam mana-mana organisasi.
Akses terus kepada Tinggalkan Records
Anggota Pengurus / HR mempunyai akses kepada arkib pekerja meninggalkan sejarah segera untuk mengesan aktiviti cuti untuk pelbagai tujuan.
Kemudahan Pengurusan Payroll
Menilai prestasi kakitangan dan membantu dalam pengiraan gaji dengan laporan yang berguna yang ada dan menapis maklumat untuk pilihan anda.
Wind-Down Beban kerja yang
Kerana segala-galanya adalah automatik, majikan / pekerja boleh melangkau prosedur manual dan tiba di titik berpusat untuk melaksanakan permohonan cuti / kelulusan.
Mengurus Projek / Task Tarikh Akhir
Tinggal Daripada Undang-undang perlu bersusah
Mengkonfigurasi tetapan pematuhan yang sesuai dengan dasar-dasar undang-undang syarikat / negara anda sebagai contoh maksimum cuti tahunan layak, cuti sakit, cuti akruan, dan lain-lain
Kelakuan Fair telus
Memastikan semua permohonan cuti / kelulusan dipantau dengan teliti dan direkodkan untuk mengelakkan sebarang bentuk tindakan berat sebelah atau memihak.